Oh My Brush
szeptember 2, 2014

Haul | Unboxing | Memebox | Luckybox #9

Hihetetlenül boldog voltam, amikor megkaptam a második Memebox-omat, mert olyan érzésem volt, mintha direkt nekem válogatták volna össze a termékeket, ráadásul majdnem mind teljes méretű! Komolyan, ettől jobb már nem is lehetett volna 🙂

A Memebox továbbra is elhalmoz minket jobbnál jobb dobozokkal, épp ezért olyan nagyon nehéz a választás! Én sem tudtam, hogy melyiket szeretném, ezért inkább megrendeltem a Luckybox nevű dobozt, aminek a lényege, hogy néhány előző doboz legnépszerűbb termékeit válogatják össze. Végignéztem az előző luckybox-okat, mindegyik szimpatikus volt, így megvettem a #9-est!
Végre megérkezett, a tartalmán pedig meglepődtem, ugyanis tele volt teljes méretű termékekkel, ráadásul mindegyik nekem való! Az arcápolással kapcsolatos dolgok a gyenge pontjaim, a koreai márkák pedig igazán különleges termékeket gyártanak, de nézzük is, hogy mi volt a dobozban!
Luckybox #9
Az i belivyu Vitamin Face Cleanser Powder Wash $24 link csomagolása egyszerűen gyönyörű! Annyira ötletes, annyira szépséges, az meg csak hab a tortán, hogy vitaminokkal dúsított, szeretem az ilyesmit, arclemosó pedig mindig kell, ennek már magában nagyon örültem.
Recipe by Nature Spray Essence Water $35 link a neve annak az izgalmas esszenciának, ami spray formában érkezik hozzánk, ránézésre víz és olaj keveréke, tele van szuper összetevőkkel, ilyesmit most fogok először használni, nagyon kíváncsi vagyok rá! Mostanában a szérumokra, esszenciákra feketem a hangsúlyt, így ennek is nagyon örültem. Nem tartalmaz parabént, ásványi olajat, parfümöt stb.
A The Skin House Pore Control Powder Serum $28 szintén nekem való: a tág pórusok ellen van, mattít, visszafogja a bőr zsírosodását. A csomagolás is nagyon tetszik, egy szép, letisztult üvegben érkezik, az összetevők pedig itt is fantasztikusak, majd egy teszben beszámolok erről is 🙂
Boscians Cycle Repair Whitening Spot $24 krém pedig a pigmentfoltokra van. Ez a legnagyobb bőrproblémám jelenleg, így nem kell szerintem elmondanom, hogy ennek a krémnek is rettentően örültem! 
Y.E.T. Don’t Worry Mask Sheet $1 link maszk olajos bőrre: ennél tökéletesebb dobozt össze sem tudtak volna nekem állítani 🙂
Még 2-2 awesome Aqua mintát is kaptam: habzó lemosó és arckrém, ezekre is kíváncsi vagyok.
Lesz mit használnom az elkövetkezendő hónapokban, a doboz tartalmával abszolút elégedett vagyok, szuper vétel volt a Luckybox! 
Weboldal: Memebox
Luckybox #10 itt kapható
Le akartam írni a regisztráció menetét is, de annyira egyszerű, hogy nem akarom azzal is még hosszabbá tenni ezt a posztot, de ha pár tippet elfogadtok:
1. regisztráljatok először, mert így rendeléskor már nem kell a címmel foglalkozni, alapból ott lesz.
2. regisztrációkor kaptok pontot (jelenleg kettőt), ezt fizetéskor fel tudjátok használni, de legyetek bejelentkezve! 
3. bankkártyával és paypal-lal lehet fizetni, én paypal-t használok, de a magyar bankkártyákat is elfogadják, ha visa, mastercard stb.
4. a legolcsóbb szállítást választom, így 8-9 nap alatt megérkezik a csomag Koreából.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)