Magyar English
Oh My Brush
augusztus 29, 2014

TIPPÉNTEK | Új Sorozatok 2014 Ősz

Ha ősz, akkor érkeznek az új sorozatok, én pedig ezek közül válogattam ki a szerintem legígéretesebbeket: Outlander, How To Get Away With Murder, Stalker, Constantine, The Flash stb.

Idén nem annyira fogott meg egy új sorozat sem a bemutatok alapján, de néhánynak azért esélyt fogok adni, ezeket gyűjtöttem össze egy bejegyzésbe. Az http://episodecalendar.com oldalt használom egyébként a sorozatok nyomonkövetésére, így mindig tudom, hogy hol járok, nagyon ajánlom! 🙂
Jelenleg futó kedvenceim egyébként a Suits, Pretty Little Liars (megszokásból, de nézem), Orange Is The New Black. A Sherlock-ra (nem rég fejeztem be) sajnos még nagyon sokat kell várni (az a sorozat annyira JÓ, imádom), addig is íme az újdonságok:

Új sorozatok 2014 ősz

Az Outlander a kakukktojás, ugyanis ez augusztus 9-én indult útjára, ha jól láttam, már kapott második évadot is. Nekem azért szimpatikus, mert imádom a kosztümös filmeket és sorozatokat, ennek az első részét ma akarom megnézni. Hősnőnk a múltban találja magát egyik pillanatról a másikra, így élete kalandos fordulatokkal lesz teli. Egy regénysorozat alapján íródott.

How To Get Away With Murder a címe annak a sorozatnak, ami egy nem mindennapi tanórára repít el minket, miközben kiderül, milyen messzire képesek elmenni a diákok a cél érdekében. Szeptember 25-én mutatják be az első részt.

A Stalker október elsején érkezik, adok majd ennek is egy lehetőséget szerintem, bár nem túl egyedi a történet, de majd kiderül… Két nyomozó a főszereplő, valószínűleg minden epizódban új eseteket fognak megoldani.

Sokan várják a Gotham sorozatot, ami a Batman előtti időket mutatja be. Bruce még gyerek, a macskanő sem idősebb, még nincs Joker stb. Végülis érdekes a történet, remélhetőleg nem lesz csalódás ez sem. Szeptember 22-én kiderül!

A Constantine a képregény alapján készült, kicsit elvontabb, azoknak való, akik szeretik a természettfeletti erők jelenlétét a sorozatokban. Október 24-ig kell még várnunk rá.

A Manhattan Love Story sikerében nem vagyok biztos, de a romantikus sorozatok közül ez tűnt ki talán a leginkább. Kezdés: szeptember 30.

Végül pedig az Arrow spin off, a The Flash október 7-én indul. Az Arrow-t néztem, ebbe talán belekukkantok majd…

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)