Oh My Brush
augusztus 5, 2014

REVIEW | Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40

I’m obsessed with bb creams. Here’s one I tried out recently: Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40
Imádom a bb krémeket, az egyik legújabb áldozatom a következő volt: Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40

 Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40


Klairs is a Korean brand and I believe WishTrend is the offical webshop if you want to buy Klairs products. They don’t test on animals, try to use safe ingredients etc. I was excited to try out their bb cream but to be honest, the skin care products look promising too… 🙂 The Illuminating Supple bb cream has an universal colour which suits everyone with fair to medium skin. I was so happy with it when I put it on my hand because it does blend into your skin perfectly and it looks like a “second skin”. The natural, slightly shiny finish is very pretty, your skin will look healthy but the bb cream provides light coverage. I did love the colour (only one shade is available), the natural finish and lightweight formula but unfortunately my acne prone skin didn’t like it, it caused me breakouts (cystic acne very painful and hard to get rid of), so I’m not giving it another chance, I’m probably allergic to one or some of the ingredients Too bad, because I loved how it looked on my skin and it would be perfect for summer. 
If you have normal to dry skin, you have never experienced acne and you don’t need much coverage, you might want to give this bb cream a try. It’s not expensive and you get free shipping on WishTrend.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A Klairs egy koreai márka, ami elég szoros kapcsolatban lehet a WishTrend webshoppal, mert a hivatalos oldal rögtön ide navigál minket, de azért más helyeken is feltűnnek a termékek persze. Ez a bb krém nagyon ígéretes többféle szempontból is (hidratál, fehérít, ráncmegelőzés), de engem az univerzális szín érdekelt a leginkább, ami elvileg mindenki bőréhez hasonul (kivéve a sötétebb bőrt, mert csak egy színben kapható a termék). Az SPF 40 is jó hír,  és persze az is, hogy állatokon nem tesztelnek. 

Első dolgom persze az volt, hogy a kézfejemen kipróbáltam. Leesett az állam, annyira tetszett, rögtön igazodott a színemhez, a bőröm szépen fénylett, mintha eredetileg is ilyen szép, egészséges lenne, a fedéssel is elégedett voltam, a kézfejemen lévő anyajegy kevésbé látszott. Alig vártam, hogy másnap az arcomra is felkenjem! Az arcbőröm persze teljesen különbözik a kezemtől, de a következőket tapasztaltam: a bőr egészségesen ragyogó, fényes lesz, a krém könnyű, mintha nem is lenne rajtam semmi, a szín jól alkalmazkodik a bőrünkhöz, szárazabb (hámló) részeket jól kezeli egyébként, tartós is, ezért inkább gondolom, hogy normál-száraz bőrre készült. Én lemattítottam, de hamar átfénylett, viszont nem ez volt a legnagyobb probléma: sminklemosáskor éreztem, hogy a bőröm alatt már ott vannak a fájdalmas, mélyről jövő pattanások, amiket majd hetekig kezelhetek, mert azoktól megszabadulni nem egyszerű… Nagyon mérges és csalódott voltam, mert így még soha nem jártam, több esélyt értelemszerűen nem kap tőlem.
Kinek ajánlom? A képeken látszik, hogy szép a bőrön, viszont én akkor sem szívesen ajánlanám senkinek, de talán csak én vagyok valamelyik összetevőre allergiás, szóval ezt leszámítva a következőt mondanám. Normál, száraz bőrre, kevés bőrhibával rendelkezőknek, akik szeretik a ragyogó bőrt, aknéról messziről sem hallottak, nyárra pedig örülnek az SPF 40-nek egy könnyű bb krém személyében.

 

 

Before – After

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)