Magyar English
Oh My Brush
augusztus 7, 2014

REVIEW | E.L.F. Long-Lasting Lustrous Eyeshadow Soiree & Festivity

Let me show you two very pretty cream eyeshadows! E.L.F. Long-Lasting Lustrous Eyeshadow Soiree & Festivity.
Bemutatnék két nagyon szép és olcsó krémes szemhéjfestéket az e.l.f.-től!

iHerb is the best place to buy e.l.f. products. Period. I had been looking for cream eyeshadows that’s why I chose Soiree and Festivity (but there are many other shades too). For this price ($3) I didn’t expect much but e.l.f. has surprised me lately in a good way! I keep on buying their products because I always find something incredible (e.g. brown eyeliner, great mascara – I still have to review that one – etc.). Soiree is such a gorgeous colour, I fell in love with it in a second, no wonder it has become my favourite. Festivity is more purple than I expected, which is not a problem, I love my purple eyeshadows, but the swatches were misleading to be honest.
These cream eyeshadows are not too pigmented but they perform well on the eyelid, I expected them to be more sheer to be honest. I decided to do something risky: I didn’t use an eyeshadow base! 😀 I have hooded eyes and oily eyelid, if you have the same you know why I ALWAYS apply primer in the morning. For about 4-5 hours everything went well with Festivity (no primer, no powder on top of it) and Soiree surprised me too: I did fix it with an eyeshadow and when I looked into the mirror at the end of the day I saw a bit of creasing and fading on one of my eyelids but it was barely visible. I gotta say I’m impressed! 
No, these are not must have items, but I’m happy to own them and I’ll keep on using Soiree during the day and Festivity for special occasions 🙂 
Rating: 4/5

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Az e.l.f. márkával évekkel ezelőtt találkoztam először, akkor sikerült csak olyan termékeket választani, amik abszolút nem jöttek be, így elment a kedvem attól, hogy mást is kipróbáljak. Lassan viszont újra felfedeztem a márkát, egyre jobb a minőség, de szerintem én is ügyesebben választok most már a sok tesztnek hála 🙂 Jó és olcsó dolgokból itt nincs hiány, most két krémes szemhéjfestékről lesz szó.
Azt tudtam, hogy a Soiree lesz a kedvencem, mivel egyből ezt tettem be a kosárba, a Festivity pedig képeken picit barnábbnak tűnt, de élőben inkább sötétlila, persze így is tetszik, hiszen előszeretettel használok lila szemhéjpúdereket.
Mind a kettő állaga puha, krémes, nem erősen pigmentáltak, a mintához építeni kellett mind a kettőt, de az az igazság, hogy szemhéjon sem kell túl sok belőlük ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt színt és fedést. Bevállalós voltam és kipróbáltam szemhéjalapozó nélkül mind a kettőt az én olajos és fedett szemhéjamon. Akinek szintén ilyen van, az tudja, hogy primer nélkül miért nem szoktam sminkelni soha, de most kíváncsi voltam. A lila órákon át bírta primer és fixálás nélkül, meglepődtem rajta, a rózsaszínre pedig tettem egy kis por állagú szemhéjpúdert, így egész nap tartott, a nap végére az egyik szemhéjamon gyűlt össze egy kicsit a ráncokban, de nem volt vészes.  
Nem kihagyhatatlan termékek, de mindenképp jók, a színek tetszenek, jól ki tudom majd használni mind a kettőt. Meglepően tartósak is rajtam, ezt tényleg nem vártam tőlük, főleg nem ennyi pénzért, szerintem még egy barnát is rendelek, így minden kedvenc színemből lesz krémes szemhéjfestékem is 🙂
Mivel a hivatalos oldaltól nem rendelhetek holland lakcímmel (mert a belga oldaltól kellene rendelnem, ahol viszont minden drágább, nincsenek akciók és túl magas a postaköltség…), így én az iHerb-ről veszem az e.l.f. termékeket, itt a legolcsóbb a számomra, az oldalt pedig nagyon szeretem 🙂
Értékelés: 4/5

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)