Magyar English
Oh My Brush

LookFantastic Gifts & Code | Ajándékok & Kód

Get a Macadamia gift set and a brush for free today at LookFantastic! 
Macadamia ajándékcsomag és hajkefe ajándékba a LookFantastic oldalán!

ENGLISH:
Don’t miss out on this opportunity and get the Macadamia gift set (worth £40) if you spend £55 and get the Prostylista hair brush if you spend £30 on makeup products!
Don’t forget to use the code LFNEW to receive 10% discount! Shipping cost is free, and I think I have said enough, now you understand why I needed to place an order! 😀

edit: placed an oder 2 hours ago and now it’s been dispached wow 😮

. . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Az előbb adtam le a rendelésemet, mert kihagyhatatlan ajánlat ez szerintem (főleg, hogy egyébként is akartam innen venni pár dolgot). A LookFantastic egy brit oldal, ingyenes a postaköltség, gyorsak és megbízhatóak. Olyan márkák is kaphatóak itt, mint pl. a Benefit (igen, magyar lakcímre is postáznak, ez az egyetlen ilyen oldal!), Nars, Urban Decay, Too Faced stb., de a drogériás márkák is képviseltetik magukat. (Körömlakkot és spray-t viszont nem rendelhetünk innen).
Ha 30 fontot költünk sminktermékre, akkor ez a Prostylista hajkefe lesz az ajándékunk, ha pedig 55 font felett rendelünk (bármit, kivéve elektronikai termékek), akkor egy Macadamia ajándékcsomagot kapunk, aminek 40 font az értéke! Így végre én is kipróbálhatom ezt a márkát, hiszen olyan sok bloggernél láttam már. 🙂 Ezek automatikusan megjelennek a kosárban, nem kell külön kódot beírni.
Továbbá 10% kedvezményt kapunk az LFNEW kóddal!
Webshop: Lookfantastic
szerk: 2 órája rendeltem és már fel is adták, wow 😮

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)