Magyar English
Oh My Brush
augusztus 28, 2014

Holika Holika Sweet Cotton | Viszlát Tág Pórusok

A Holika Holika észrevétlenül kiadta az új kollekcióját, ami a Sweet Cotton nevet kapta (cukorkás illat garantált) és a tág pórusokra specializálódott. BB krém, sminkalap, púder stb.

Még koreaiul sem találok sok hírt erről a kollekcióról, valószínűleg nagyon új még, de már kapható a kedvenc ebay-s eladóinktól, így megosztom ezeket az újdonságokat veletek 🙂
A nyugati drogériás márkákkal ellentétben, a koreaiak többféle sminkalapot is gyártanak és a tág pórusok ellen is megoldást kívánnak nyújtani. 
A Holika Holika Sweet Cotton nevű kollekciója szó szerint édesre sikerült, négy termék közül választhatunk:
1. Pore Cover Base
Enyhén szinezett primer, ami elfedi a pórusokat, hidratál, de a bőr zsírosodását is szabályozza, a különböző növényi kivonatok pedig ápolják és védik a bőrt. Nekem a Benefit POREfessional jutott róla egyből eszembe, csak az több, mint háromszor ennyibe kerül.
2. Pore Cover BB Cream SPF 30
 Valami olyasmit képzelek el, mint az egyik kedvenc Holika Holika bb krémem (Holika Holika Clearing) gyengédebb verzióját. Sokban hasonlít (SPF30 van benne, szabályozza a bőr zsírosodását), csak ez 2 színben kapható, hidratálóbbak az összetevői és a pórusokra is nagyobb hangsúlyt fektet. 
3. Pore Cover Powder
Színtelen fixáló púder, ami szintén segít az olajos és tág pórusokkal rendelkező bőrön.
4. Pore Cover Mousse Starter SPF 36
Ilyen termékkel még nem találkoztam, nagyon izgalmas, szerintem a fenti primer hidratálóbb és napfényvédővel ellátott testvére. Az állaga is érdekes, könnyű habnak tűnik és SPF 36-tal véd a káros napsugárzás ellen.
Persze egy pirosítós, rúzsos sminkkollekció izgalmasabbnak tűnhet, de szerintem ez is nagyon jól sikerült, a csomagolás cuki, 4 termékből 2 érdekel úgy igazán (leginkább a bb krém). A Holika Holika a pénztárcabarát áráról is híres, így még abba sem tudok belekötni 🙂
Belinkeltem az egyik megbízható eladót, nála a legolcsóbbak jelenleg ezek a termékek.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)