Oh My Brush
augusztus 19, 2014

Elfogyott & Újravettem | Sminklemosás Olajjal

Megtaláltam a tökéletes sminklemosót, aminek az ára is megfizethető és rendelni sem kell! Nem volt tehát kérdés, hogy újra fogom venni: The Body Shop Camomile Silky Cleasing Oil.

 

Már írtam erről a termékről a The Body Shop Camomile posztnál, már akkor is tökéletesnek tartottam, a véleményem pedig továbbra sem változott. Évekig kerestem a tökéletes sminklemosót, ezzel nagyon elégedett vagyok, de előre szólok: az olajjal történő arcmosással meg kell barátkozni, elsőre talán nem mindenkinek jön be. Nekem nem ez az első ilyen olajom, koreai termékekkel próbálkoztam először, mert az ázsiaiak már régóta használnak ilyen termékeket, ott nagyobb a választék, viszont az összetevőkkel nem voltam maradéktalanul megelégedve.
A The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil viszont igen szép összetevőkkel rendelkezik, egyedül a hozzáadott parfüm zavar bele a képbe, de alig van illata és nem irritál egyáltalán, szóval ez megbocsátható.

 

Szójababolaj a fő összetevő, amit ezelőtt nem ismertem, de a mandulaolajat régebben is előszeretettel használtam. A pumpás kiszerelés nagyon praktikus, az olajból pedig nem sok kell ahhoz, hogy az egész arcsminket eltávolítsuk vele. Száraz bőrre tegyük, masszírozzuk bele a bőrbe, már láthatjuk is, ahogy lebontja a sminket és a szennyeződést. Ezután lemosom, áttörlöm pl. egy ilyennel (ami nedves, természetesen), majd arclemosóval lemosom a maradékot. Így teljesen tisztának érzem a bőrömet, a termék 200 ml-es, ami sokáig elég, minden bőrtípusra használható, az én technikámat zsíros bőrűeknek is ajánom, nekem is az 🙂

 

 

2 responses to “Elfogyott & Újravettem | Sminklemosás Olajjal”

  1. Ingrid says:

    Én szőlőmag olajjal szoktam leszedni a sminkem, biztosan ez a termék is tetszene, hiszen tényleg nagyon szép az összetevője. Mindenkinek ki kéne próbálnia valamilyen növényi olaj alapú arclemosót mert szerintem ez a leghatékonyabb.

  2. Viktória says:

    A szőlőmagolaj is szuper és egyetértek, érdemes az olajokat kipróbálni, annyi pozitívummal járnak! 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)