Magyar English
Oh My Brush
augusztus 19, 2014

Elfogyott & Újravettem | Sminklemosás Olajjal

Megtaláltam a tökéletes sminklemosót, aminek az ára is megfizethető és rendelni sem kell! Nem volt tehát kérdés, hogy újra fogom venni: The Body Shop Camomile Silky Cleasing Oil.

Már írtam erről a termékről a The Body Shop Camomile posztnál, már akkor is tökéletesnek tartottam, a véleményem pedig továbbra sem változott. Évekig kerestem a tökéletes sminklemosót, ezzel nagyon elégedett vagyok, de előre szólok: az olajjal történő arcmosással meg kell barátkozni, elsőre talán nem mindenkinek jön be. Nekem nem ez az első ilyen olajom, koreai termékekkel próbálkoztam először, mert az ázsiaiak már régóta használnak ilyen termékeket, ott nagyobb a választék, viszont az összetevőkkel nem voltam maradéktalanul megelégedve.
A The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil viszont igen szép összetevőkkel rendelkezik, egyedül a hozzáadott parfüm zavar bele a képbe, de alig van illata és nem irritál egyáltalán, szóval ez megbocsátható. 

Összetevők (INCI lista):  (Mit olvashatunk le az összetevőlistáról?) 

Szójababolaj a fő összetevő, amit ezelőtt nem ismertem, de a mandulaolajat régebben is előszeretettel használtam. A pumpás kiszerelés nagyon praktikus, az olajból pedig nem sok kell ahhoz, hogy az egész arcsminket eltávolítsuk vele. Száraz bőrre tegyük, masszírozzuk bele a bőrbe, már láthatjuk is, ahogy lebontja a sminket és a szennyeződést. Ezután lemosom, áttörlöm pl. egy ilyennel (ami nedves, természetesen), majd arclemosóval lemosom a maradékot. Így teljesen tisztának érzem a bőrömet, a termék 200 ml-es, ami sokáig elég, minden bőrtípusra használható, az én technikámat zsíros bőrűeknek is ajánom, nekem is az 🙂
Hollandiában olcsóbb (általában fordítva szokott lenni…), a magyar webshopban megtaláljátok itt

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)