Magyar English
Oh My Brush
július 8, 2014

Wish List | Summer 2014

Wish list: all the things I want this summer! 🙂

Kívánságlista: minden olyan dolog, amit idén nyáron nagyon szeretnék! 🙂

ENGLISH:

It’s another wish list but the conception is new: I’ve collected all kind of things this time, it is going to be a loooong list because I feel like chatting with you a bit 🙂 If you have some tips, please do share!
MAKEUP-SKIN CARE
I don’t even know when was the last time I had a facial but I kinda miss it now. Actually I don’t want anything harsh because my skin heals too slowly, but I like peelings, massages and masks, those sound good to me! I also need a good mascara. Usually I end up buying Max Factor products but this time I want something else, you know, I’m a woman, I’m curious :p The best mascara I have ever used is the Le Volume de Chanel, but the price tag is ridiculous for something you can use only for a couple of months. No, I’ll stick to the drug store brands, on my lashes nothing looks amazing anyway 🙁
I wish I had a good base coat! The Sally Hansen base & top coat just won’t work for me, it takes hours to dry my nails if I use this underneath any nail polish, and it’s not even long lasting.. It was a waste of money, luckily it’s not one of the pricier products. I’ve heard that Orly makes great top coats, I think I have my next victim! What I really need is a new bronzer. Contouring is an important step in my morning routine (although I used to skip the bronzer, I didn’t see enough difference too deal with one extra product, how stupid I was!). Benefit Hoola is the best, I love it, but I wish there was a cheaper alternative. 
The other day I realized I had 2 (let me repeat it), TWO cream eyeshadows! How on Earth could I live without products like these? 🙂 Well, I’m going to change this situation for sure 😉
And the last thing in this category is a self bronzing lotion because my legs are so white they glow in the dark. Last year I used an awesome Garnier body lotion, but I think it’s not available anymore.
HAIR
I need a haircut because I’m sick of my long hair. It’s not nice but too long, bothers me and washing/drying my hair takes too long. Life will be easier with shorter hair in my opinion 🙂 I also want some hair products to keep the curls last a few more hours. I know nothing about hair styling products but I guess a good mousse or wax will solve my problem?
CLOTHES-SHOES-ACCESSORIES
It seems impossible to find the perfect pair of jeans but I don’t give up! Actually last weekend I did buy two pairs of trousers (H&M) and they both look pretty fine so far, let’s just hope my opinion won’t change! 😀 Every pair of shoes I own is damaged, I just simply can’t wear them anymore, I need new ones such as sneakers, ballet flats, sandals, ankle boots, everything! 🙁 Unlike other girls, I really hate searching for shoes because nothing looks pretty in size 40 and I’m picky too :p 
I want to try out different frames, for example something like this. Probably it’ll look horrible on me but I hope I’m wrong because right now I’m loving thick framed glasses.
OTHER
Since Memebox ships internationally again, I’ve been obsessed with their website and products. Thanks to the codes and promotions it’s a bargain and I’m sure that my first box wasn’t the last one! 🙂
And finally, a trip to Budapest would be nice. I love and miss the Hungarian capitol, it’s one of the most beautiful European cities and I hope I will be able to spend a few days there this (or next) year. Oops, I almost forgot: I came across the pretty Erin Condren planners and I’m in love with them! The shipping cost is the only thing that stops me from buying one of those! 🙂
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Ilyen vegyes kívánságlistát szerintem még nem készítettem, de szeretnék egy kicsit “beszélgetni” veletek, mert hátha van tippetek, most nekem kellene egy kis segítség! 🙂
SMINK-BŐRÁPOLÁS
Egy arckezelésre most elmennék! Nagyon régen nem voltam már, főleg mióta nem gyógyulnak a hegek az arcomon, nem akartam, hogy kinyomkodják, aztán rosszabbodik a helyzet, de most valami jó kis hámlasztó kezelésre befizetnék + maszk, masszázs, ilyesmi 🙂 
Nagyon kellene egy jó szempillaspirál! Általában a Max Factor-tól választok valamit, de most más márkákat is kipróbálnák, viszont a választék hatalmas 😮 Az olyan spirálokat szeretem, amik tartósak, nem ragadnak tőlük össze a pillák és igazi fekete a színük (a kefe pedig ne legyen nagy, mert nem férek a szememhez). Életem legjobb spirálja a Le Volume de Chanel volt, de olyanért nem adok ki ennyi pénzt, amit csak pár hónapig tudok használni, főleg hogy egyébként a drogériás termékekkel is teljesen jól elvagyok. Talán egy Catrice vagy Maybelline lesz most a befutó, csak jussak el a boltba!
Egy jó, gyorsan száradó alaplakk is kellene, de nagyon! Van egy (Sally Hansen), de nem szeretem, mert nem szárad meg miatta a lakk órákon keresztül sem, magában nem tartós stb. Fogalmam sincs, hogy melyik a legjobb alaplakk, de utánaolvasás után úgy néz ki, hogy az Orly sokaknak bejött.
Bronzosító, amivel kontúrozni tudnék. A Benefit Hoola-m a végét járja, nekem ez tökéletes (nem narancsos, világos bőrre is jó, az állaga egy álom), viszont nem olcsó (SZERK.: most látom, hogy a Lookfantastic-on kicsit olcsóbb, mint a boltban + van kuponkód és szállítanak hozzánk is!). Ha esetleg pénztárcabarát alternatívát tudtok, avassatok be! 🙂 Még a Sleek, e.l.f. és Urban Decay bronzosító-pirosító-highlighter szettekben gondolkodom egyébként.
Krémes szemhéjfestékeknek is örülnék, mert kettő darab van összesen, mostanában pedig szívesen használnék ilyesmit. Primerrel az olcsóbbak is elég sokáig tartanak rajtam, szóval itt nincsenek nagy igényeim, de kíváncsi lennék pl. egy MAC paint pot-ra vagy a Chanel csodás krémes szemhéjfestékeire is (hajt a kíváncsiság :p ).
Végül pedig barnító testápoló, mert a lábaim olyan hófehérek, hogy világítanak a sötétben. A Garnier-től használtam egyet tavaly, szerettem, de már nem gyártják. 
HAJ
El szeretnék menni a fodrászhoz, mert rövidebb hajat akarok, illetve pár olyan terméket, amikkel tartósabbak lesznek a hullámok. Nem vagyok a témában jártas, hajformázó termékeket nem igazán használtam eddig, de pl. egy hajhab szerintem jó kiindulási pont (?).
RUHA-CIPŐ-KIEGÉSZÍTŐ
Örökké keresem a tökéltes nadrágot/farmert. Ez egy igazi rémálom nekem, mert mindig rosszul jövök ki az ilyen vásárlásokból 🙁 Most hétvégén bejártam minden boltot, a H&M-et utoljára hagytam, mert legutóbb nagyon mellélőttem ott, szabáshibás volt a farmer, de csak hordás közben derült ki. Most viszont kifogtam szerintem két igen jó nadrágot, túléltem a tömeget és a sorbanállást is, remélhetőleg hosszú távon is pozitív lesz a véleményem róluk 😀 Minden cipőm mostanában ment tönkre, szóval a listám elég hosszú: sneakers, nyári cipő, balerina, majd őszre egy lapos bokacsizma. Sajnos az anyag sem mindegy, mert izzadós talpú vagyok (meg tenyerű, régen szégyelltem, de már rájöttem, hogy nem tehetek róla, így raktak össze 🙂 ).
Egy szemüvegnek is örülnék, ami vastagabb keretű. Mindig tiltakoztam ellene, de mostanában elgondolkoztam a dolgon, és eldöntöttem, hogy fel kellene próbálni párat, talán lenne olyan, ami tetszik. Az egyik holland bloggeren láttam egy nagyon jót.
EGYÉB
Szeretnék még egy-két Memeboxot. Egyszerűen annyira tetszik, amit csinálnak és olyan jó témákkal jönnek elő, hogy nehéz ellenállni. Mivel a kódnak hála postaköltséggel együtt 15 dollár, nekem megéri, mert nem csak pár mintát adnak, hanem mini és teljes méretű termékeket. Véletlenül akadtam rá az Erin Condren Planner-re, amit biztosan nem fogok megvenni, mert eszméletlen a postaköltség, de valami hasonló tetszene. Egyébként is papír-írószer mániám van, ezekből sosem elég! 🙂
Egy pesti hétvégének sem mondanék nemet: valamelyik nap eszembe jutott Pest, imádom a várost, de nagyon régen nem voltam már ott. “Idegenvezetni” is szerettem, külföldiek mindig élvezik Pestet, én meg szívesen mutogatom a mi kis szépséges, ezerarcú fővárosunkat 🙂
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)