Oh My Brush
július 22, 2014

REVIEW | Damoae Hair Loss Theraphy

I’ve been using these Korean anti hair loss products for a while, it’s time to review them!

Koreai hahullás elleni termékeket (sampon és tonik) teszteltem, ideje megírni a véleményemet.


ENGLISH:

I used to have very thick hair but when I stopped with the birth control pills, my hair loss problems began. Actually my skin problems too, but that’s another story. I believed it was temporary but I was so wrong! Since then I try to solve my skin and hair problems from inside and outside.
Damoae Theraphy is a Korean brand, I came across their products thanks to Korean webshop: WishTrend. You can see my WishTrend haul here. 
The shampoo (300 g) is pretty amazing, I like its scent (smells natural) and the ingredients too. It fights dandruff and hair loss, I suffer from both of them. It doesn’t lather much but you can’t expect anything else from all these natural ingredients. Everything was perfect for two weeks: I said good bye to dandruff, my hair was pretty and I didn’t use any other products (because the shampoo can replace conditioners too). This shampoo caused miracles in my bathroom, I was so happy! Unfortunately dandruff returned, but it’s not too bad anymore, I can live with it. My hair feels very fresh and clean thanks to this products and it has been less oily too, I don’t need to wash my hair often anymore. The toner (120 ml) contains great ingredients too, but I warn you: a little goes a long way! Once I used too much toner and my hair felt greasy, less is seriously more 🙂 It took 2 months to see some results but my hair has finally started to grow. It’s great because you can use this toner for months and it’s effective. I love the shampoo too but my hair is too long and I use too much shampoo to make it lather well.
Advantages:
Cleaner, thicker, less oily hair and you don’t need to use too many different products. Nice ingredients and hair does start to grow faster.
Disadvantages:
You have to order it and it’s not cheap.
 
LINK: Damoae Shampoo
LINK: Damoae Toner
LINK: Shampoo & Toner with discount
 
My rating: ★★★★☆
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Mindig is rettentő dús hajam volt, s bár fiatalon utáltam a színét és festettem, a fogamzásgátló félretétele óta a hajam rohamosan ritkulni kezdett. Először nem érdekelt, biztos voltam benne, hogy majd elmúlik, de nem! Minden bajom akkor kezdődött, azóta is próbálom rendbe hozni magamat belülről és kívülről is segítve.
A Damoae Theraphy egy koreai márka, a Wish Trend-en találkoztam a termékeikkel, az áruk borsos, de a poszt végén kiderül, megéri-e megveni ezeket, de belinkelem a posztot, ahol megmutattam a WishTrend-es csomagomat.
A sampon 300 g, a tonik pedig 120 ml, ez tovább tart, nem kell belőle sok. A termékek a hajhullás és a korpásodás ellen küzdenek, nálam mind a kettő  megvan, tökéletes tesztalany vagyok sajnos… A sampon illata gyógynövényes, az összetevők miatt ezen nem is lepődtem meg, mérsékelten habzik, pumpás, így kényelmes használni, külön balzsam már nem kell utána. Május óta csak ezzel mosok hajat, balzsamot nem használok, nem is hiányzott egy pillanatra sem, az első hajmosástól kezdve csak pozitív a tapasztalatom vele. Az első kb. két hétben teljesen megszűnt a korpásodás, nem is tért vissza, mondogattam is magamban, hogy “na, vehetem majd mindig ezt a drága sampont, mert semmi más nem használt még így”. Elszóltam magam, mert azóta kicsit visszatért a probléma, de nem vészes a helyzet. A hajam mindig tiszta és puha, erre nincs panaszom, de az én hosszú hajamra elég sok kell belőle ahhoz, hogy tényleg át tudjam mosni, ez zavar. A tonikból először ipari mennyiséget használtam, elnehezítette a hajtöveket, de gyorsan megtanultam, hogy mennyi is kell belőle. Ez is pumpás, könnyen használható, de kell neki kb. 2 hónap, hogy a hatása látható legyen, viszont tényleg jobban nő a haj tőle: a tarkómnál vannak rövidebb hajszálak (elég sok), végre ezek növekedése is beindult.
Pozitívum: 
A haj tisztább lesz, kevesebb termék kell, természetes összetevők, a hajnövekedést beindítja, csökkenti a korpásodást és zsírosodást, dúsabb haj hatását kelti.
Negatívum: 
Rendelni kell és nem olcsó.
Honnan?
LINK: Damoae Sampon
LINK: Damoae Tonik
LINK: Sampon és Tonik együtt kedvezményesen
Értékelés: ★★★★☆
Most pedig végre mehetek a fodrászhoz 😀 Nem akartam tesztelés közben levágatni a hajam 🙂

 

 

 

 

 

2014. 06.
I’ve been using Damoae products since May!
Csak május óta használom a Damoae termékeket!

 

 

Freshly washed hair.
Hajmosás után, semmi mást nem csináltam vele, azért ilyen kócos. Felülre szoktam hajolajat tenni, hogy ne álljon az égnek, meg a hajvégekre is persze (ezt váltotta most fel a koreai Palan essence).

 

7 responses to “REVIEW | Damoae Hair Loss Theraphy”

 1. wishes says:

  De szép a hajad 🙂 Nekem is valami ilyesmi a cél, bár kíváncsi leszek,a hajam meddig viseli el a növesztést…

 2. dyna says:

  ipari mennyiséget! 😀 szépen megnőtt, de az ára nem túl csábító. nem bánom, h csak kicsit hullik a hajam meg nem is problémás, inkább másra költöm ezt a pénzt… 🙂

 3. Viktória says:

  Növesztettem én is sokáig, de úgy döntöttem, hogy sokkal praktikusabb, ha rövidebbre vágatom.
  Remélem a hajad jól viszonyul majd a növesztéshez! 🙂 Türelemjáték sajnos, nehéz kivárni.

 4. Viktória says:

  Így a képeket elnézve én is meglepődtem, hogy milyen gyorsan nőtt az elmúlt pár hónapban, jót tett neki az a decemberi hajvágás, most megint ez a terv, csak rövidebbet szeretnék. Annyit tanultam a tesztelés alatt, hogy egy jó samponhoz nem kell balzsam, ezt szeretném majd így folytatni, csak előbb találni kellene egy jó kis sampont természetes összetevőkkel, kedvezőbb árral…
  Egy kis hajhullám nem probléma, szerintem normális, de régen a hajmosás utáni percek eléggé sokkoltak (persze a hosszú haj miatt rosszabbnak tűnt a helyzet, mint ami, de akkor is), örülök, hogy túl vagyok rajta nagyjából, rettentő dolog :/

 5. Lujza Gáspár says:

  Szia !
  Szerintem egyszerűbb,hogyha elmész a white hairbe,és veszel kevin murphy termékeket. Régebben rendeltem,de amióta a white hairbe járok,tőlük veszem. Eddig ez a legjobb szalon,ahol jártam,nem is beszélve arról,hogy minőségi termékekkel dolgoznak 🙂

 6. Viktória says:

  Köszi a tippet! 🙂

 7. Dóra Dévai says:

  A WH szalont én is nagyon imádom ! <3

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)