Magyar English
Oh My Brush
július 3, 2014

Memebox Giveaway | Nyereményjáték

Here’s your chance to win a Memebox or meme points! Giveaway! 🙂

Nyerj meglepetés dobozt tele koreai termékekkel! Memebox nyereményjáték! 🙂

ENGLISH
Have you seen my unboxing post/video? That was my first Memebox and now you can win some boxes too, because I want my followers to enjoy a nice surprise beauty box full with Korean products! 🙂 Memebox is super popular, they ship worldwide again, so this giveaway is open internationally!
Here’s what you can win:
3. 10 Meme points ($10 value)

You need to do two things: write a comment: if you could choose any memebox, which one would it be? And don’t forget to register on their website and share the e-mail address with me via the application. 

Giveaway ends in 1 week!
. . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR
Mutattam már ebben a posztban/videóban az első Memeboxot, amit rendeltem, de ti sem maradtok meglepetés doboz nélkül, ami tele van koreai termékekkel! Három szerencsés olvasóm osztozik a következő nyeremények között:
3. 10 Meme points ($10-nek felel meg)
Csupán két dolgot kérek: írj kommentet: melyik memeboxot kérnéd, ha bármelyiket lehetne választani az oldalról? Illetve majd a regisztrált e-mail címeteket kell megadni az applikációban, hogy fel tudjam venni a nyertesekkel a kapcsolatot/megkapják a nyereményt. A többi opcionális, nem kötelező követni, de örülnék neki! 🙂
A játék egy hétig tart!
GIVEAWAY

a Rafflecopter giveaway

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)