Magyar English
Oh My Brush
j√ļlius 18, 2014

J√ļniusi Kedvencek | June Favourites 2014

It took a while but finally here’s my monthly favourites post ūüôā

V√©gre elk√©sz√ľlt a j√ļniusi kedvences poszt is ūüôā

ENGLISH:

It’s been my favourite palette since I bought it and I don’t think anything can change this fact. Lately I prefer natural colours, I want nothing else and I’m sure you’ve noticed it: I don’t post makeup looks on my blog anymore, it just wouldn’t be exciting enough. This palette is perfect for me, I’d definitely recommend it!
2. Aritaum Full Cover Liquid Concealer review | buy it here
I use this concealer with the Aritaum bb cream, I can cover any kind of imperfections with it (acne scars, dark circles etc), the coverage is amazing, the colour is perfect (beige-yellow) and a little goes a long way. Actually in this case, less is more!
My all time favourite bb cream. Unfortunately I know nothing about the ingredients, that’s my only concern but otherwise, it’s a great product! Good coverage is a must for me and I need something that’s light and beige enough, well, I have found it! Highly recommended and check my review out for more details!
I like this humble and natural mineral blush (can a blush be humble? anyway ūüėÄ ), it’s one of my favourites because you just can’t go wrong with it. It has a little shine to it, that’s why blending is not a problem anymore if you own this beauty.
I chose the wrong shade but I still use it because I love how it looks on my skin, very natural despite the its consistency. This mineral foundation reminds me of the MAC Studio Fix powder, but the price tag is less crazy! ūüôā
6. Fa Vitamin & Power review | buy it here
These new shower gels by Fa are really great! I’m not a fan of this brand but there’s nothing I can complain about, the Vitamin & Power shower gels are perfect for summer! 
It’s a classic shade, the nail polish is long lasting, one coat is enough, it’s far from being pricey, you gotta love Barry M!
This is a great and gentle facial cleanser, I hope I can repurchase it soon (not cheap). The ingredients won’t cause irritation and that’s important to me: I wash my face twice a day, my cleanser has to be gentle! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MAGYAR:

Nat√ļr sz√≠nek, minŇĎs√©g, 12 √°rnyalat egy massz√≠v palett√°ban. Mi√≥ta megvettem, k√©ptelen vagyok letenni, hŇĪ t√°rsam a mindennapokban. B√°r sminkeket nem mutattam mostan√°ban, de ezen k√≠v√ľl t√©nyleg ritk√°n haszn√°lok m√°st.
2. Aritaum Full Cover Liquid Concealer teszt | megv√°s√°rolhat√≥ itt
A t√∂k√©letes korrektort nem k√∂nnyŇĪ megtal√°lni, pedig n√©ha ott van a szem√ľnk elŇĎtt. Nem gondoltam volna, hogy ez a p√°r doll√°ros term√©k ennyire tetszeni fog! V√©kony r√©tegben is nagyon j√≥l fed, tart√≥s, mindenf√©le bŇĎrhib√°ra sz√≠vesen kenem, de csak m√©rt√©kkel! Tal√°n majd √≠rok egy k√ľl√∂n tesztet is r√≥la.
Mi√≥ta megvettem nem n√©zek r√° m√°s bb kr√©mre, nem akarok k√≠s√©rletezni most m√°r egy j√≥ ideig. √ögy tŇĪnik, hogy nekem minden tekintetben bej√∂tt, egyed√ľl h√°ml√≥ bŇĎrre nem aj√°nlan√°m, meg persze akkor sem, ha lebarnult√°l, sajnos csak k√©t vil√°gos sz√≠nben kaphat√≥. Van bŇĎrhib√°m bŇĎven, de ez a k√©t Aritaum term√©k visszaadja az ember √∂nbizalm√°t.
Egy nagyon sz√©p √°sv√°nyi piros√≠t√≥, ami term√©szetes a bŇĎr√∂n, nem lehet mell√© ny√ļlni vele! KettŇĎt haszn√°lok felv√°ltva, az egyik a NARS egyik matt gy√∂ny√∂rŇĪs√©ge, a m√°sik pedig ez, mert univerz√°lis, m√©g az eldolgoz√°sra sem kell igaz√°b√≥l √ľgyelni. 
Kompakt √°sv√°nyi alapoz√≥, im√°dom a csomagol√°s√°t (ugyan koszol√≥dik, de k√∂nnyen tiszt√≠that√≥), nagyon eml√©keztet a MAC Studio Fix p√ļderre, kb √ļgy is haszn√°lom, mint azt. Egy kicsivel lehetne s√∂t√©tebb, de az √°llag√°t nagyon szeretem a bŇĎr√∂n, term√©szetesnek hat, eg√©sz nap tart, nem fulladozik a bŇĎr√∂m alatta nagy melegben sem, pl. ma is ez van rajtam lassan 12 √≥r√°ja ūüėģ Ideje lemosni, eddig nem szoktam semmit magamon hagyni… ūüėÄ
6. Fa Vitamin & Power teszt | megv√°s√°rolhat√≥ itt
Ez √ļjdons√°g a drog√©ri√°kban, √©n a grapefruit + vitamin c verzi√≥t haszn√°ltam eddig. Ny√°rra t√∂k√©letesek, mert az illatuk nagyon kellemes √©s el√©g erŇĎs, a g√©les √°llag pedig hŇĪs√≠t. A Fa nem a kedvenc m√°rk√°m, de ezek a tusf√ľrdŇĎk szerintem j√≥l siker√ľltek.
√Ėr√∂k kedvenc, mert tudom, hogy erre a lakkra mindig sz√°m√≠thatok. Igazi piros sz√≠n, egy r√©tegben is csod√°s! Sok√°ig kerestem a t√∂k√©letes piros/v√∂r√∂s sz√≠nt, ez szerintem √©n vagyok ūüôā
Szint√©n szerettem, mert ez egy nagyon gyeng√©d lemos√≥, h√≥napokig volt hŇĪ t√°rsam, ha lesz √ļjra akci√≥, veszek ut√°np√≥tl√°st. Ez az arclemos√≥ tudatos√≠totta bennem, hogy √©rdemes keresni, kutatni, ak√°r napokon √°t is egy j√≥ term√©k ut√°n, sz√©p √∂sszetevŇĎkkel, mert m√©giscsak k√©tszer mosok arcot egy nap, sokat sz√°m√≠t, hogy mit is haszn√°lok.

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)