Oh My Brush
július 18, 2014

Júniusi Kedvencek | June Favourites 2014

It took a while but finally here’s my monthly favourites post 🙂

Végre elkészült a júniusi kedvences poszt is 🙂

ENGLISH:

It’s been my favourite palette since I bought it and I don’t think anything can change this fact. Lately I prefer natural colours, I want nothing else and I’m sure you’ve noticed it: I don’t post makeup looks on my blog anymore, it just wouldn’t be exciting enough. This palette is perfect for me, I’d definitely recommend it!
2. Aritaum Full Cover Liquid Concealer review | buy it here
I use this concealer with the Aritaum bb cream, I can cover any kind of imperfections with it (acne scars, dark circles etc), the coverage is amazing, the colour is perfect (beige-yellow) and a little goes a long way. Actually in this case, less is more!
My all time favourite bb cream. Unfortunately I know nothing about the ingredients, that’s my only concern but otherwise, it’s a great product! Good coverage is a must for me and I need something that’s light and beige enough, well, I have found it! Highly recommended and check my review out for more details!
I like this humble and natural mineral blush (can a blush be humble? anyway 😀 ), it’s one of my favourites because you just can’t go wrong with it. It has a little shine to it, that’s why blending is not a problem anymore if you own this beauty.
I chose the wrong shade but I still use it because I love how it looks on my skin, very natural despite the its consistency. This mineral foundation reminds me of the MAC Studio Fix powder, but the price tag is less crazy! 🙂
6. Fa Vitamin & Power review | buy it here
These new shower gels by Fa are really great! I’m not a fan of this brand but there’s nothing I can complain about, the Vitamin & Power shower gels are perfect for summer! 
It’s a classic shade, the nail polish is long lasting, one coat is enough, it’s far from being pricey, you gotta love Barry M!
This is a great and gentle facial cleanser, I hope I can repurchase it soon (not cheap). The ingredients won’t cause irritation and that’s important to me: I wash my face twice a day, my cleanser has to be gentle! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MAGYAR:

Natúr színek, minőség, 12 árnyalat egy masszív palettában. Mióta megvettem, képtelen vagyok letenni, hű társam a mindennapokban. Bár sminkeket nem mutattam mostanában, de ezen kívül tényleg ritkán használok mást.
2. Aritaum Full Cover Liquid Concealer teszt | megvásárolható itt
A tökéletes korrektort nem könnyű megtalálni, pedig néha ott van a szemünk előtt. Nem gondoltam volna, hogy ez a pár dolláros termék ennyire tetszeni fog! Vékony rétegben is nagyon jól fed, tartós, mindenféle bőrhibára szívesen kenem, de csak mértékkel! Talán majd írok egy külön tesztet is róla.
Mióta megvettem nem nézek rá más bb krémre, nem akarok kísérletezni most már egy jó ideig. Úgy tűnik, hogy nekem minden tekintetben bejött, egyedül hámló bőrre nem ajánlanám, meg persze akkor sem, ha lebarnultál, sajnos csak két világos színben kapható. Van bőrhibám bőven, de ez a két Aritaum termék visszaadja az ember önbizalmát.
Egy nagyon szép ásványi pirosító, ami természetes a bőrön, nem lehet mellé nyúlni vele! Kettőt használok felváltva, az egyik a NARS egyik matt gyönyörűsége, a másik pedig ez, mert univerzális, még az eldolgozásra sem kell igazából ügyelni. 
Kompakt ásványi alapozó, imádom a csomagolását (ugyan koszolódik, de könnyen tisztítható), nagyon emlékeztet a MAC Studio Fix púderre, kb úgy is használom, mint azt. Egy kicsivel lehetne sötétebb, de az állagát nagyon szeretem a bőrön, természetesnek hat, egész nap tart, nem fulladozik a bőröm alatta nagy melegben sem, pl. ma is ez van rajtam lassan 12 órája 😮 Ideje lemosni, eddig nem szoktam semmit magamon hagyni… 😀
6. Fa Vitamin & Power teszt | megvásárolható itt
Ez újdonság a drogériákban, én a grapefruit + vitamin c verziót használtam eddig. Nyárra tökéletesek, mert az illatuk nagyon kellemes és elég erős, a géles állag pedig hűsít. A Fa nem a kedvenc márkám, de ezek a tusfürdők szerintem jól sikerültek.
Örök kedvenc, mert tudom, hogy erre a lakkra mindig számíthatok. Igazi piros szín, egy rétegben is csodás! Sokáig kerestem a tökéletes piros/vörös színt, ez szerintem én vagyok 🙂
Szintén szerettem, mert ez egy nagyon gyengéd lemosó, hónapokig volt hű társam, ha lesz újra akció, veszek utánpótlást. Ez az arclemosó tudatosította bennem, hogy érdemes keresni, kutatni, akár napokon át is egy jó termék után, szép összetevőkkel, mert mégiscsak kétszer mosok arcot egy nap, sokat számít, hogy mit is használok.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)