Magyar English
Oh My Brush
j√ļlius 17, 2014

HAUL | Stationery | Pap√≠r-√ćr√≥szer

We all love stationery, but I might be just a little bit more obsessed than others ūüôā

Pap√≠r-√≠r√≥szer. T√∂bbek sz√≠ve megdobban ezek szavak hallat√°n, √©n is k√∂z√©j√ľk tartozom.

If you walk into a Dutch shop, you’ll probably find the latest stationery items on the shelves, giving the atmosphere of the place some excitement, at least in my eyes. I was a small girl when I discovered the secret world of stationery shops, I was always happy to notice: September was right around the corner and I needed some “school stuff” – how happy I was with my new notebooks and pens in my hands, even though that was the sign that summer was ending and the holiday is over. I couldn’t have cared less!
I know I’m not alone, there are millions of people out there getting the same feeling when they smell the scent of some new notebooks or look at the agenda with the cutest design you could imagine! This is why I want to share my latest haul with you ūüôā Do you live in the Netherlands too? Then visit Hema, Kruidvat and V&D, you’ll be amazed (especially Hema did a great job this year)!
Tal√°n k√©t hete volt, hogy bel√©ptem az egyik boltba, aminek a polcai roskadoztak a sz√≠nesebbn√©l sz√≠nesebb f√ľzetekkel, irodai kell√©kekkel. P√°r pillanat m√ļlva m√°r a sorok k√∂z√∂tt sz√≠vtam be a pap√≠r friss illat√°t, mindent alaposan megn√©ztem, majd a bŇĎs√©g zavara miatt kicsit f√©lve, de elkezdtem telepakolni a kosaramat a kedvenceimmel. 
K√∂zben eszembe jutottak azok a boldog percek, amikor kisl√°nyk√©nt az egyik szabolcsi kisv√°rosban n√©zelŇĎdtem a pap√≠r-√≠r√≥szerboltban, kezemben az √ļj tollakkal, f√ľzetekkel (bev√°s√°roltunk az iskol√°ba), √©s egy cseppet sem tudott √©rdekelni az, hogy ez a sz√ľnet √©s a ny√°r v√©g√©t jelenti! Az √©vek sor√°n sem v√°ltoztam, ma is ugyan√ļgy tudok lelkesedni egy √ļj f√ľzet√©rt, napt√°r√©rt vagy p√°r sz√©p toll√©rt, mint 20 √©vvel ezelŇĎtt. A vil√°g t√©nyleg megszŇĪnik l√©tezni arra a p√°r percre, am√≠g kiv√°lasztom a legeslegszebb dolgokat, amikbe azt√°n hetekig nem merek √≠rni, mert olyan sz√©p, s √≠gy egy√©bk√©nt is tov√°bb megmarad az √ļjdons√°g √©rz√©se.
A szint√©n Hollandi√°ban √©lŇĎknek √ľzenem: szinte minden a Hema-b√≥l van, p√°r dolog a Kruidvatb√≥l, de a V&D-ben is akadnak nagyon sz√©p dolgok!

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)