Magyar English
Oh My Brush
július 17, 2014

HAUL | Stationery | Papír-Írószer

We all love stationery, but I might be just a little bit more obsessed than others 🙂

Papír-írószer. Többek szíve megdobban ezek szavak hallatán, én is közéjük tartozom.

If you walk into a Dutch shop, you’ll probably find the latest stationery items on the shelves, giving the atmosphere of the place some excitement, at least in my eyes. I was a small girl when I discovered the secret world of stationery shops, I was always happy to notice: September was right around the corner and I needed some “school stuff” – how happy I was with my new notebooks and pens in my hands, even though that was the sign that summer was ending and the holiday is over. I couldn’t have cared less!
I know I’m not alone, there are millions of people out there getting the same feeling when they smell the scent of some new notebooks or look at the agenda with the cutest design you could imagine! This is why I want to share my latest haul with you 🙂 Do you live in the Netherlands too? Then visit Hema, Kruidvat and V&D, you’ll be amazed (especially Hema did a great job this year)!
Talán két hete volt, hogy beléptem az egyik boltba, aminek a polcai roskadoztak a színesebbnél színesebb füzetekkel, irodai kellékekkel. Pár pillanat múlva már a sorok között szívtam be a papír friss illatát, mindent alaposan megnéztem, majd a bőség zavara miatt kicsit félve, de elkezdtem telepakolni a kosaramat a kedvenceimmel. 
Közben eszembe jutottak azok a boldog percek, amikor kislányként az egyik szabolcsi kisvárosban nézelődtem a papír-írószerboltban, kezemben az új tollakkal, füzetekkel (bevásároltunk az iskolába), és egy cseppet sem tudott érdekelni az, hogy ez a szünet és a nyár végét jelenti! Az évek során sem változtam, ma is ugyanúgy tudok lelkesedni egy új füzetért, naptárért vagy pár szép tollért, mint 20 évvel ezelőtt. A világ tényleg megszűnik létezni arra a pár percre, amíg kiválasztom a legeslegszebb dolgokat, amikbe aztán hetekig nem merek írni, mert olyan szép, s így egyébként is tovább megmarad az újdonság érzése.
A szintén Hollandiában élőknek üzenem: szinte minden a Hema-ból van, pár dolog a Kruidvatból, de a V&D-ben is akadnak nagyon szép dolgok!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)