Oh My Brush
június 18, 2014

Skin79 Green Super Plus BB Cream SPF30 | BB Krém Nagyon Világos Bőrre

Are you searching for a bb cream for very light skin? Then you have just found the perfect product: Skin79 Green Super Plus BB Cream with SPF30

BB krémet keresel nagyon világos bőrre? Akkor megtaláltad az igazit a Skin79 Green Super Plus személyében! 🙂 Ez a legújabb szerzeményem, nem is értem, hogy miért nem próbáltam ki hamarabb 🙂

I have very light skin, it’s almost impossible to find a foundation or bb cream in my shade, that’s why I was happy to discover this (kind of) new product: Skin79 Green Super Plus BB Cream SPF30. If you have oily or combination skin then you’ll be pleased to know this bb cream has (semi) matte finish, and I’m also glad to find arbutin among the ingredients which whitens the skin. The coverage is good but not good enough to conceal everything, keep that in mind. 
This shade is very-very light (NC15 in my opinion), in summer I mix it with darker bb creams, finally I can use them up too… 😀 This bb cream is going to be the perfect product for me in winter/spring, I’m happy with my purchase.

Do you have very light skin, minor imperfections and do you want a good bb cream with matte finish and high spf? Then you’ll love this one! 

I bought mine here: EBAY
A Skin79 gondolt a legvilágosabb bőrűekre is, így született meg a Skin79 Green Super Plus bb krém, ami SPF30-at tartalmaz. Kombinált, zsíros bőrre készült, ezért eléggé mattnak tűnik majd a bőrön, az összetevők között előkelő helyzet kapott az arbutin, ami fehérítő hatással rendelkezik, így ha pigmentfoltjaink vannak, azokat is kezeljük a bb krémmel. A fedése elvileg közepes, de véleményem szerint inkább gyenge közepes, hiszen a kisebb bőrhibákkal egyszerűen megküzd, de a nagyobbakra kell a korrektor (muszáj).
Nagyon világos bőrűeknek, akik szinte soha nem találnak színben megfelelő bb krémet vagy alapozót, ez a termék megváltás. Nekem ez a téli színem (kb. NC15 a MAC-nél), most nyáron is okés, de általában más, sötétebb bb krémmel keverem össze, így azokat is el tudom használni 🙂
Kinek ajánlom?
BB krémet világosítani szuper, nagyon világos bőrűeknek tökéletes, és azoknak is, akik inkább a matt, fél-matt bb krémeket szeretik.
Nekem megvan télre-tavaszra a tökéletes bb krémem 😀
Van egy lila párja is, az hidratálóbb és kevésbé világos, azt a szárazabb bőrű olvasóimnak ajánlanám. Akik pedig összeszedtek egy kis színt, de továbbra is matt bb krémet keresnek magas fényvédelemmel, azoknak az egyik kedvncemet, a narancssárgát ajánlom (SPF50!).
Itt vettem, minden méretben megtalálható az eladónál:

 

 

 

Before – After

 

 

11 responses to “Skin79 Green Super Plus BB Cream SPF30 | BB Krém Nagyon Világos Bőrre”

  1. Lily says:

    Azért látom szépen egységesít.Lehet megnézem magamnak 🙂

  2. dyna says:

    NAh ezt most belinkelem a nagyon világos bőrű barátnőmnek! 😀 😉
    Annyira szép ez az üveg, én is szeretnék ilyet! 😀 (jó, az üvegért persze nem veszek, de mééég még ilyen guszta zöld csomagolásokat! 😉 )

  3. Viktória says:

    Igen, szépen mutat a bőrön, a "csodálatos" pórusaim is normálisan néznek ki vele 😀

  4. Viktória says:

    Az üveg nekem is nagyon tetszik, túlságosan is… 🙂 A nagyon világos bőrű barátnőd nem fog csalódni! 🙂

  5. Barbi says:

    Szép a körmöd! 😀

  6. Zsofi says:

    Nekem a narancssárgából volt mintám és vártam is vele nyárig mert SPF50 meg ilyesmi és az is ennyire világos volt nekem 🙁 vagy csak akkor voltam túl barna hozzá? 😀 Pedig kb. olyasmi színem van mint neked.

  7. Viktória says:

    Köszi 🙂

  8. Viktória says:

    Ez világosabb, mint a narancssárga, nekem télen az még sötét is egy kicsit, szóval képzelheted, hogy milyen fehér vagyok 😀 De a narancssárgát nagyon szeretem, mert jó a fedése, matt stb. Azt akartam most megvenni, de megláttam a zöldet és a kíváncsiságom eluralkodott rajtam 😀

  9. Petra R. says:

    Hű, de klassz a csomagolása! Nagyon bejön. 🙂 Jelenleg a Tonymoly Dear me-t használom, kicsit később pedig a Garnier olajmentes bb-t (világosabb) fogom, mert az nekem télre nagyon sötét. 🙁
    Mattításban mennyire jó ez a krém? Mondjuk a dear me-hez viszonyítva. 🙂

  10. Viktória says:

    Azt a Garnier bb krémet szerettem, de nekem túl sötét a világos verzió is. Ez a Skin79 mattabb, mint a Tony Moly Dear me, ha jól emlékszem. Elég régen elfogyott, újra is akartam venni, csak a kedvenc eladómnál épp nem volt akkor.

  11. Natalie says:

    I think I should give this one a try! I have also a very fair skin and find it hard to match a foundation to my skin tone.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)