Oh My Brush
június 18, 2014

Skin79 Green Super Plus BB Cream SPF30 | BB Krém Nagyon Világos Bőrre

Are you searching for a bb cream for very light skin? Then you have just found the perfect product: Skin79 Green Super Plus BB Cream with SPF30

BB krémet keresel nagyon világos bőrre? Akkor megtaláltad az igazit a Skin79 Green Super Plus személyében! 🙂 Ez a legújabb szerzeményem, nem is értem, hogy miért nem próbáltam ki hamarabb 🙂

I have very light skin, it’s almost impossible to find a foundation or bb cream in my shade, that’s why I was happy to discover this (kind of) new product: Skin79 Green Super Plus BB Cream SPF30. If you have oily or combination skin then you’ll be pleased to know this bb cream has (semi) matte finish, and I’m also glad to find arbutin among the ingredients which whitens the skin. The coverage is good but not good enough to conceal everything, keep that in mind. 
This shade is very-very light (NC15 in my opinion), in summer I mix it with darker bb creams, finally I can use them up too… 😀 This bb cream is going to be the perfect product for me in winter/spring, I’m happy with my purchase.

Do you have very light skin, minor imperfections and do you want a good bb cream with matte finish and high spf? Then you’ll love this one! 

I bought mine here: EBAY
A Skin79 gondolt a legvilágosabb bőrűekre is, így született meg a Skin79 Green Super Plus bb krém, ami SPF30-at tartalmaz. Kombinált, zsíros bőrre készült, ezért eléggé mattnak tűnik majd a bőrön, az összetevők között előkelő helyzet kapott az arbutin, ami fehérítő hatással rendelkezik, így ha pigmentfoltjaink vannak, azokat is kezeljük a bb krémmel. A fedése elvileg közepes, de véleményem szerint inkább gyenge közepes, hiszen a kisebb bőrhibákkal egyszerűen megküzd, de a nagyobbakra kell a korrektor (muszáj).
Nagyon világos bőrűeknek, akik szinte soha nem találnak színben megfelelő bb krémet vagy alapozót, ez a termék megváltás. Nekem ez a téli színem (kb. NC15 a MAC-nél), most nyáron is okés, de általában más, sötétebb bb krémmel keverem össze, így azokat is el tudom használni 🙂
Kinek ajánlom?
BB krémet világosítani szuper, nagyon világos bőrűeknek tökéletes, és azoknak is, akik inkább a matt, fél-matt bb krémeket szeretik.
Nekem megvan télre-tavaszra a tökéletes bb krémem 😀
Van egy lila párja is, az hidratálóbb és kevésbé világos, azt a szárazabb bőrű olvasóimnak ajánlanám. Akik pedig összeszedtek egy kis színt, de továbbra is matt bb krémet keresnek magas fényvédelemmel, azoknak az egyik kedvncemet, a narancssárgát ajánlom (SPF50!).
Itt vettem, minden méretben megtalálható az eladónál:

 

 

 

Before – After

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)