Oh My Brush
június 19, 2014

REVIEW | Benton Snail Bee High Content Essence | TESZT

It’s time to review another Benton product, it’s called Snail Bee High Content Essence. Yes, you’ve heard it right: snail and bee, but trust me, it’s GOOD! 
Eljött az idő, hogy egy újabb Benton terméket mutassak be nektek, ami a Snail Bee High Content Essence névre hallgat. Igen, csiga és méh együtt, de tényleg jóóó!

I’m crazy about Benton products because of several reasons. First of all, the ingredients are carefully selected, the quality of the products is undeniable and it’s nice to see how two brothers turn their knowledge and experience into one company, one dream without “pushing” it too hard with advertisements. They believe that their well made products will be discovered, even if it goes a bit slower. Well, the Benton fever has reached me too, I’m happy to see that Europe is starting to get to know this brand and people are ready to try out something different. 
I love my Benton Aloe BHA toner, I have been using it for months, and it made me want to buy something else as well. The Snail Bee High Content Essence got so many positive reviews, I just couldn’t ignore it anymore, I had to have it, here’s my review! 
The ingredients are fantastic and most of them are infused into this tiny bottle (ok, not too small, 60 ml) to heal your skin. What it is good for? Well, everything: healing, moisturizing, anti-aging, whitening etc. even if you have sensitive or acne-prone skin! But what does essence mean in skin care? I’m no expert but for me this product is something between a serum and a toner. 
My skin loves it, it absorbs very fast (the gel has no scent to it, don’t worry, it’s not even sticky), I have not experienced irritation though you might find some bloggers saying this line of products causes pimples, but this essence is so amazing, I really can’t say negative things about it. I do suffer from acne but this product caused no problems at all. We have heard many great things about snail secretion but bee venom is what caught my attention. Bee venom? How does that even work? Well, in short: the venom tricks your skin and it starts to make more collagen and heal itself faster. Sounds good, especially because my biggest concern is the lack of healing when it comes to the skin around my jaw line.
Do you want to whiten your scars, moisturize and heal your skin with fancy ingredients and you don’t want to pay too much? Then you should really try out the Snail Bee line by Benton!

Where to buy?
. . . . . . . . . . . . . . .
A Benton levett a lábamról az összetevőikkel, a megfizethető és minőségi termékeikkel, ahogy “nyomulás” nélkül lassan, de biztosan haladnak az ismertség felé (két fiútestvér alapította a márkát egymás tudását, tapasztalatát felhasználva). A Bentontól az Aloe BHA tonikot nagyon szeretem, így nem volt kérdés, hogy még mást is ki akarok próbálni tőlük. Hosszú böngészés sok-sok teszt elolvasása után a Snail Bee High Content Essence-re esett a választásom.
Az összetevőknél láthatjuk, hogy legnagyobb mennyiségben csigaváladékot tartalmaz, víz helyett pedig aloe vera kivonatot. Méhméreg is van benne, engem ez érdekelt a legjobban, mert ilyet még soha nem próbáltam (csigás dolgokat már igen). Az összetevők többsége a bőr gyógyításában jeleskedik, illetve a hidratálásban is, de egyébként mindenre jó: érzékeny bőrre, akne, ráncok megelőzése, pigmentfoltok halványítása stb. A csigás termékek már régóta népszerűek, de a méhméreg újdonság a számomra, a hatása érdekes: elvileg becsapja a bőrt, arra készteti, hogy több kollagént termeljen és gyorsabban gyógyuljon. Persze van még egyéb jótékony hatása is, de én javaslom, hogy nézzétek meg lent az összetevők listáját, mindegyikre rá lehet kattintani és a Krémmánián találjuk magunkat, sok-sok információval 🙂
Az essence nem igazán elterjedt dolog nálunk, az ázsiaiak viszont redszeresen használnak ilyesmit. Nekem a szérumokra emlékeztet, de nem olyan “nehéz”, ez géles állagú és nagyon gyorsan felszívódik. Hidratálja a bőrt, de nem úgy, mint egy igazi krém, tehát nincs olajos érzet, egyből felszívja a bőr, irritációt egyáltalán nem érzek.
A csomagolás egyszerű, de szerintem illik is ezekhez a termékekhez, a műanyag nem gagyi, erősnek tűnik, a pumpa tökéletesen működik, nincs panaszom a külső és belső minőségre sem. A Snail Bee termékcsalád azoknak lehet érdekes, akik a bőrüket szeretnék gyógyítani, legyen az pirosság, akne, pigmentfoltok, ráncmegelőzés stb., miközben biztonságos összetevőket használunk csak.
Ezt az essence-t azért választottam, mert ezt szinte mindenki az egekbe magasztalta, én személy szerint hetek óta használom, hajlamos vagyok pattanásokra, de csak (szokás szerint) azokon a napokon jött elő újabb, szóval biztosra veszem, hogy ez a termék nálam csak pozitív hatást gyakorol a bőrömre.
Nem tudok elmenni amellett, hogy mennyire nagyszerűek a Benton termékek, csak remélni tudom, hogy bővíteni fogják a felhozatalt, mert én legszívesebben csak tőlük vennék mindent.
Értékelés: 5/5
LINK:

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

9 responses to “REVIEW | Benton Snail Bee High Content Essence | TESZT”

 1. Nóra says:

  Szívesen kipróbálnám, engem a Benton aloe-s soothing gel is levett a lábamról, igaz még csak két kis mintát használtam belőle. Amilyen jókat olvasni a márka összes termékéről legszívesebben mindet megrendelném azonnal.

 2. Viktória says:

  Én így így vagyok ezzel a márkával 😀 Egyébként várom, hogy az aloe vonal bővüljön, mert úgy hallottam, hogy tervezik. Alig várom! 🙂

 3. blanca says:

  Annyira szeretem, hogy akármilyen koreai termékre keresek rá, mindig kidobja a blogodat! 🙂 Éppen a My Scheming Snail Essence maszkját használom, illetve ami marad a zacskóban, azt magamra kenem, és imádom. Viszont örökké nem fog tartani, úgyhogy érdemes lenne egy csigás alternatíva után néznem…

 4. Viktória says:

  Igen? Akkor örülök, ha szeret a Google is! :)))
  Mindjárt rákeresek erre a maszkra, amit ajánlottál, még nem hallottam róla 🙂 Jaj, van annyi csigás termék már, olyan jó, hogy lehet válogatni! 🙂

 5. csoszi says:

  Műtéti hegekre is jó lehet? Nyilván csodát nem várok 🙂 Köszi!

 6. Viktória says:

  Nem láttam még olyan tesztet, ahol erre használták volna, szóval nem tudhatom biztosan, de szerintem nem lenne elég erős hozzá 🙁

 7. Éva Gyökér says:

  Én is használtam már a mintát, és beruházok a nagyobb kiszerelésre.Nekem zsíros, de vízhiányos a bőröm, tág pórusokkal és pattikkal negyven évesen.És a csiganyál nekem csodákat művelt a bőrömmel.Csillagos ötös, csak ajánlani tudom.Külön öröm, hogy lehet mintákat rendelni is, és ki lehet próbálni, szóval nem kell rögtön beruházni nagyobb összeget.(főleg ha nem válik be).Bár a Benton nagyon jó árakon kínálja a termékeit, és szép összetevői vannak.

 8. Rin says:

  A aloe bha tonikot használtam és használom.. Bár én kimondottan hajlamos vagyok a márkahűségre, ha bele szeretek. 😀 Nagyon jól jött ez a pozitív megerősítés már egy ideje rakosgattam a kosárban. Olyan terméket kerestem, ami árban és kiszerelésben is megéri.. sajnos most jó pár kozmetikumom kifogyott. 🙁 Nekem száraz, ekcémára hajlamos a bőröm tágpórusokkal(azaz hiper érzékeny), folyamatos kihívás megfelelő hidratálót találni. Ráadásul, most úgy döntött bal oldalt az áll vonalamon ekcémás lesz így tavasz kezdő ajándékként…
  Eddig a Secret Key super plumping gel két változatát néztem, de lehet csak a Bentonnál maradok, nem tudtam h van tubusos kiszerélés 😀
  link:
  http://www.ebay.com/itm/141689340398
  http://www.ebay.com/itm/140990169002

  Olyan szép rózsaszín *_*

 9. Viktória says:

  Örülök, hogy hasznos volt a poszt, a Benton-ban eddig még nem csalódtam, pedig sok terméküket próbáltam már 🙂 A Secret Key csomagolása wow, csodás. Bár annyira nem csípem a márkát, mert nem túl szép náluk általában az INCI 🙁

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)