Oh My Brush
június 19, 2014

REVIEW | Benton Snail Bee High Content Essence | TESZT

It’s time to review another Benton product, it’s called Snail Bee High Content Essence. Yes, you’ve heard it right: snail and bee, but trust me, it’s GOOD! 
Eljött az idő, hogy egy újabb Benton terméket mutassak be nektek, ami a Snail Bee High Content Essence névre hallgat. Igen, csiga és méh együtt, de tényleg jóóó!

I’m crazy about Benton products because of several reasons. First of all, the ingredients are carefully selected, the quality of the products is undeniable and it’s nice to see how two brothers turn their knowledge and experience into one company, one dream without “pushing” it too hard with advertisements. They believe that their well made products will be discovered, even if it goes a bit slower. Well, the Benton fever has reached me too, I’m happy to see that Europe is starting to get to know this brand and people are ready to try out something different. 
I love my Benton Aloe BHA toner, I have been using it for months, and it made me want to buy something else as well. The Snail Bee High Content Essence got so many positive reviews, I just couldn’t ignore it anymore, I had to have it, here’s my review! 
The ingredients are fantastic and most of them are infused into this tiny bottle (ok, not too small, 60 ml) to heal your skin. What it is good for? Well, everything: healing, moisturizing, anti-aging, whitening etc. even if you have sensitive or acne-prone skin! But what does essence mean in skin care? I’m no expert but for me this product is something between a serum and a toner. 
My skin loves it, it absorbs very fast (the gel has no scent to it, don’t worry, it’s not even sticky), I have not experienced irritation though you might find some bloggers saying this line of products causes pimples, but this essence is so amazing, I really can’t say negative things about it. I do suffer from acne but this product caused no problems at all. We have heard many great things about snail secretion but bee venom is what caught my attention. Bee venom? How does that even work? Well, in short: the venom tricks your skin and it starts to make more collagen and heal itself faster. Sounds good, especially because my biggest concern is the lack of healing when it comes to the skin around my jaw line.
Do you want to whiten your scars, moisturize and heal your skin with fancy ingredients and you don’t want to pay too much? Then you should really try out the Snail Bee line by Benton!

Where to buy?
. . . . . . . . . . . . . . .
A Benton levett a lábamról az összetevőikkel, a megfizethető és minőségi termékeikkel, ahogy “nyomulás” nélkül lassan, de biztosan haladnak az ismertség felé (két fiútestvér alapította a márkát egymás tudását, tapasztalatát felhasználva). A Bentontól az Aloe BHA tonikot nagyon szeretem, így nem volt kérdés, hogy még mást is ki akarok próbálni tőlük. Hosszú böngészés sok-sok teszt elolvasása után a Snail Bee High Content Essence-re esett a választásom.
Az összetevőknél láthatjuk, hogy legnagyobb mennyiségben csigaváladékot tartalmaz, víz helyett pedig aloe vera kivonatot. Méhméreg is van benne, engem ez érdekelt a legjobban, mert ilyet még soha nem próbáltam (csigás dolgokat már igen). Az összetevők többsége a bőr gyógyításában jeleskedik, illetve a hidratálásban is, de egyébként mindenre jó: érzékeny bőrre, akne, ráncok megelőzése, pigmentfoltok halványítása stb. A csigás termékek már régóta népszerűek, de a méhméreg újdonság a számomra, a hatása érdekes: elvileg becsapja a bőrt, arra készteti, hogy több kollagént termeljen és gyorsabban gyógyuljon. Persze van még egyéb jótékony hatása is, de én javaslom, hogy nézzétek meg lent az összetevők listáját, mindegyikre rá lehet kattintani és a Krémmánián találjuk magunkat, sok-sok információval 🙂
Az essence nem igazán elterjedt dolog nálunk, az ázsiaiak viszont redszeresen használnak ilyesmit. Nekem a szérumokra emlékeztet, de nem olyan “nehéz”, ez géles állagú és nagyon gyorsan felszívódik. Hidratálja a bőrt, de nem úgy, mint egy igazi krém, tehát nincs olajos érzet, egyből felszívja a bőr, irritációt egyáltalán nem érzek.
A csomagolás egyszerű, de szerintem illik is ezekhez a termékekhez, a műanyag nem gagyi, erősnek tűnik, a pumpa tökéletesen működik, nincs panaszom a külső és belső minőségre sem. A Snail Bee termékcsalád azoknak lehet érdekes, akik a bőrüket szeretnék gyógyítani, legyen az pirosság, akne, pigmentfoltok, ráncmegelőzés stb., miközben biztonságos összetevőket használunk csak.
Ezt az essence-t azért választottam, mert ezt szinte mindenki az egekbe magasztalta, én személy szerint hetek óta használom, hajlamos vagyok pattanásokra, de csak (szokás szerint) azokon a napokon jött elő újabb, szóval biztosra veszem, hogy ez a termék nálam csak pozitív hatást gyakorol a bőrömre.
Nem tudok elmenni amellett, hogy mennyire nagyszerűek a Benton termékek, csak remélni tudom, hogy bővíteni fogják a felhozatalt, mert én legszívesebben csak tőlük vennék mindent.
Értékelés: 5/5
LINK:

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)