Oh My Brush
június 26, 2014

REVIEW | Aritaum Full Cover BB Cream SPF50 01 Light Beige

As I promised, here’s my review of the Aritaum Full Cover bb cream in 01 Light Beige!
Ahogy ígértem, itt van a tesztem az Aritaum Full Cover bb krémről 01 Light Beige színben!

After reading some Korean reviews I decided to order the newest Aritaum bb cream and I couldn’t be happier now! The Aritaum Full Cover BB Cream (01 Light Beige) has turned quickly into my favourite bb cream. Let me tell you why. First of all, the coverage is pretty impressive and that’s what I search for in every bb cream. I have the lightest shade which suits my skin perfectly: finally something not too grey, not too peachy or pink, it really is beige (the shade 01 Light Beige is perfect for people with fair skin)! SPF 50 PA+++ is more than enough for me, the packaging is simple and convenient and you get a lot for your money: it is 50 g (most of my bb creams weight 30 g).
This bb cream has semi-matte finish but I always fix it with a translucent powder because this way I don’t have to worry about oily skin for the rest of the day, especially because the lasting power of the Aritaum bb cream is great! I think I’m saved, I don’t need to search for the perfect bb cream because Aritaum knew exactly what I needed: the Full Cover bb cream ♥
See my before-after photos below.

Írtam, hogy egy új márka nagyon új termékére figyeltem fel, teszteket is csak koreaiul találtam, de ezek meggyőztek, így megrendeltem ezt a fantasztikus terméket. Az Aritaum Full Cover BB krém (01 Light Beige) hamar a kedvencemmé vált több okból is. Először is, azt kapom, amit ígérnek: a fedés nagyon jó! Két színben kapható, nekem a legvilágosabb van meg, ami nagyon világos bőrre tökéletes. A színe bézs, nem szürkés, nem rózsaszínes vagy barackos, rirka az ilyen, főleg nagyon világos bőrre való termékeknél. A fényvédelemre sincs panasz: SPF 50 PA+++, a csomagolás egyszerű, de nagyszerű, az ilyen tubusokat szeretem a legjobban, 50 g pedig igen jutányos ennyi pénzért.
Fél-mattnak mondanám, egészséges összképet ad a bőrnek, de én le szoktam mattítani így nyáron színtelen púderrel, így egész nap nem kell attól félnem, hogy esetleg olajos lesz a bőröm, még a T-vonalam sem! Ugyanitt megjegyezném, hogy a bb krém rajtam nagyon tartós, még ebbe sem tudok belekötni! 🙂 Örülök, hogy rátaláltam erre a bb krémre, mert nekem tökéletes, többet nem kell keresgélnem, köszönhetően az Aritaum márkának ♥
Lent láthatjátok az előtte-utána képeket.

02-es árnyalatról minta itt.
Holika Holika Clearing vs. Aritaum Full Cover 01 színminta kérésre itt.

Swatch & Before – After

bb cream only – unedited photos, of course
csak a bb krém van rajtam, a képeken nem szerkesztettem természetesen

Promo video

Én nem kenek magamra ennyit, az biztos… 😀

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)