Magyar English
Oh My Brush
június 23, 2014

Etude House Lock N Summer Collection

This is the fantastic summer collection of Etude House called Lock n Summer, with so many amazing products! I love them all 🙂
Az Etude House fantasztikus nyári kollekcióval jelentkezett, aminek Lock n Summer a neve, a termékekért már most oda vagyok! 🙂

This new collection features “cushion” products because this technique is still new and interesting. Every single item is promising, it will be really hard to choose something but I think I’m most excited about the eyeliners, blushes and the lip tints. The collection is available online, you can find the products on ebay!
Az új kollekció több “cushion” terméket is tartalmaz, hiszen ez még mindig egész új, érdekli az embereket, sok a lehetőség benne. Nehéz lesz a választás, mert minden egyes darabot elfogadnék, de talán a tusok, a pirosítók és a szájfények a kedvenceim. Már minden elérhető az ebay-n!
LINK:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)