Magyar English
Oh My Brush
június 24, 2014

HAUL | Aritaum | Full Cover BB Cream & Concealer & Brow Scissors

I’ve discovered a new Korean brand called Aritaum and I really want to show you some of their products because I’m so excited about them! This is the Full Cover bb cream, Full Cover concealer and the eye brow scissors.
Egy új koreai márkát fedeztem fel, ami annyira tetszik, hogy muszáj megmutatnom nektek pár terméküket: Full Cover bb krém, Full Cover korrektor és  szemöldökformázó olló.

I never really buy newly released products because I want to read a lot of reviews before purchasing anything but this time it was different. I just couldn’t wait any longer, I ordered the new Aritaum Full Cover bb cream and concealer (the brow scissors accompanied them). I did read some Korean reviews, everything looked promising and now here I am with some great products, I’m so happy! Aritaum makes makeup and skin care products, but their accessories (brushes, sponges, scissors, eyelash curlers etc.) are nice too!
I can’t believe I’ve finally found the perfect bb cream: it gives great coverage, the colour is beige (not grey, nor peachy or pink) and it is light enough for my very fair skin! I do think it lasts longer than other bb creams, I am extremely satisfied with this bb cream! And I haven’t even mentioned that fact that it has SPF50!
A good concealer is essential and I really needed one, this one makes my life easier 🙂 The colour is beige, a tiny bit yellower/darker then the bb cream which is how it should be and it covers the rest of the imperfections. It’s great for using under the eyes and on pimples, acne scars etc, the lasting power is great.
Well, we all need to trim our eyebrows, some good scissors can be always handy and I was curious, that’s why I ordered it (and it’s inexpensive).
Nem igazán szoktam olyan terméket venni, ami csak nem rég jelent meg, mert szeretek sok tesztet elolvasni a vásárlás előtt. Most viszont más volt a helyzet, mert egyszerűen nem hagyott nyugodni az Aritaum Full Cover vonala, ezért néhány koreai teszt elolvasása (vagyis inkább csak a képeket nézegettem… 😀 ) után már meg is rendeltem a bb krémet, hozzácsapva a folyékony korrektort és egy ollót a szemöldökömhöz. Ehhez kaptam ennyi mintát, a szavam is elállt! A márkával annyira meg vagyok eddig elégedve, hogy muszáj bemutatnom a blogon is! Főleg sminktermékeket forgalmaznak, de van pár arcápolással kapcsolatos dolog is, viszont a kiegészítők (ecsetek, szempillagöndörítők, ollók, szivacsok stb.) is érdekesek, mert tényleg mindenre gondoltak!
Mit vettem?
Hihetetlen, hogy végre megtaláltam a tökéletes bb krémet! A fedése valóban nagyon erős, szép bézs a színe (nem rózsaszín, nem szürke, nem barackos YES!), a nagyon világos bőrömhöz is passzol. Tartósabb szerintem, mint a bb krémek többsége, SPF 50-nel véd a napsugárzás ellen, az ára sincs az egekben. Nem teljesen matt, de ezt “elnézem” neki, mattítópúderrel minden megoldható 🙂 
Minden korrektorom a végét járta már és régiek is voltak, kellett egy új. Ennek az állaga pont jó ahhoz, hogy szem alá és más bőrhibákra is jó legyen. Kevés kell belőle, jól kiegészíti a bb krémet, bár igazából az annyira jól fed, hogy nem mindenkinek kell hozzá korrektor.
A szemöldökeimet is megleptem most valamivel 😀 Ilyen ollóm még sosem volt, ezért rá kellett jönnöm, hogy hogyan is kell használni a fésűt, de nem bonyolult 😀 Levehető egyébként.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)