Magyar English
Oh My Brush
június 4, 2014

A Legjobb - Legbiztonságosabb Fényvédők Az EWG Szerint 2014-ben

Az EWG átnézte a fényvédőket, 62 olyan krémet talált, amik biztonságosak az összetevőik alapján, én pedig összeválogattam azokat, amiket mi is meg tudunk vásárolni.

Az EWG-t szerintem mindenki ismeri, ez egy fantasztikus szervezet, az oldalukon pedig nagyon hasznos írásokkal találkozunk. A fényvédőket 2014-ben is átnézték, 62-t találtak, amik megfelelnek a kritériumaiknak, biztonságosak az összetevőik alapján. A többség amerikai, de az iHerb-nek hála van sok, amit mi is be tudunk szerezni, ezeket próbáltam összeszedni.
Engem az első kettő fogott meg leginkább, ezek kapták a legjobb értékelést, de az Andalou SPF30-at tartalmaz, mattító hatású, ezért a bőrtípusomhoz jobban illik, azt szeretném kipróbálni a leginkább. Érik az az újabb iHerb rendelés… 😀
Desert Essence Gentle Nourishing Day Cream, SPF 15
Ez a krém kapta a legjobb értékelést (azok közül, amiket mi is be tudunk szerezni), nagyon szép összetevőkkel rendelkezik, kedvező az ára, árzékeny és száraz bőrre is ajánlják, az iHerb-en megvásárolhatjuk. 

Andalou Naturals BB Oil Control Beauty Balm, Un-Tinted, SPF 30

Mattító hatással ellátott színtelen bb krém, ami SPF30-at tartalmaz. Szintén a legjobb értékelést (1) kapta, az összetevőket az EWG elemezte, az iHerb-en megvásárolhatjuk. Mivel nekem ez elég szimpatikus, ezért elolvastam pár tesztet is, olajos, aknés bőrre ajánlották a bloggerek!

Andalou Naturals BB All in One Beauty Balm, Sheer Tint, SPF 30

Ugyanettől a márkától egy színezett bb krém, aminek a fedése gyenge, SPF30-at tartalmaz, és hidratálóbb, mint a fent említett társa. Szintén szép összetevőkkel rendelkezik, az iHerb-en megvásárolhatjuk
Vichy Laboratoires UV Activ Daily Moisturizer Cream, SPF 15
Ebben található parabén, de mégis felkerült a listára, az összetevőket itt találjátok meg, az EWG elemezte is mindet. Ezt a gyógyszertárakban szerintem megtaláljuk.

Yes to Carrots Nourishing Daily Facial Moisturizer, Fragrance Free, SPF 15

Meglepően jó összetevőkkel rendelkezik az a pénztárcabarát termék, és még SPF15 is van benne. Ha jól tudom, akkor a Müllerben kapható a márka, a neten nem találtam ezt a krémet most. Az összetevők és elemzésük itt található meg.

Mineral Fusion Facial Moisturizer, SPF 40

Az összetevők alapján szupernek tűnik, ráadásul SPF40-nel véd minket a nap káros sugarai ellen! Az összetevőket és az elemzést az EWG honlapján megnézhetjük, az iHerb oldalon pedig meg is vásárolhatjuk a terméket.

Aubrey Organics Defense Moisturizer, SPF 15

Ez a fényvédő SPF15-öt tartalmaz, kicsit olcsóbb, mint az előző, az összetevőket belinkeltem, az iHerb-en pedig megvásárolhatjuk.

Avalon Organics Vitamin C Moisture Plus Lotion, SPF 15

Ez egy C vitaminos könnyű krém széles spektrumú fényvédelemmel, SPF15-öt tartalmaz. Az összetevőket elemezve itt, a terméket magát az iHerb-en találjátok.


Desert Essence Daily Essential Defense Lotion, SPF 15 

A hozzáadott illatanyagtól eltekintve ez egy nagyon ígéretes termék remek összetevőkkel, ráadásul az ára sem magas az iHerb-en!

 Remélem hasznos volt, így nyár közeledtével, bár én ezt a posztot úgy írom, hogy szakad az eső… 😀

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)