Oh My Brush
május 23, 2014

Új Termékek | Arcápolás | REN Benton TheBodyShop

Szerettem volna olyan arcápolási termékeket venni, amik jók, de gyengédek a bőrhöz, ráadásul az összetevők is rendben vannak. Hosszú órákon át böngésztem a netet a tökéletes termékek megtalálása reményében, eddig így állok 🙂

Szerettem volna, ha tényeg nincs semmi oda nem illő a termékekben, de ez nem egyszerű dolog, főleg a sok szilikont és tisztítószert akartam elkerülni egyébként, ami néha lehetetlennek tűnt…
Ebben a posztban szeretném bemutatni a “nyerteseket”, amiket végül megvettem, alapos teszt pedig majd később lesz, de szerintem sejtitek, hogy azért írok róluk külön, mert már most nagyon jóban vagyunk! 🙂
A REN-ről nagyon sok jót lehet olvasni, elismert márka, s persze nem lehet itt sem vakon rendelni, muszáj megnézni az összetevőket, de végül sikerült egy nagyon-nagyon jó arclemosót találnom, ez pedig a Evercalm Gentle Cleansing Milk. Valóban kíméltes a bőrhöz, a tejes állag inkább krém egyébként, hidratál abszolút nem száratja ki a bőrt, jól tisztít, egyszerűen nagyon rendben van ez az arclemosó, annyira örülök, hogy sikerült egy olyat találnom, ami megfelelő! Itt vettem.
A másik termék ugyanettől a márkától a Vita Mineral Emmollient Rescue Cream, ami szerintem újdonság lehet, mert nem volt teszt vagy vélemény róla az oldalukon. Az összetevőket itt is rendben találtam, ezért megvettem, de nappali krém helyett lett belőle éjszakai, mert ez aztán nem viccel, tényleg a hidratálásra szakosodott, nem véletlenül van az S.O.S. is a tudbuson, most már tudom! 😀 Száraz bőrűek szerintem imádni fogják. Itt vettem.
A The Body Shop Camomille Silky Cleansing Oil a krémmánián került a szemem elé, megtetszett az összetevők listája (a parfüm persze kimaradhatott volna belőle), nagyon szimpatikus volt, ezen az elolvasott tesztek sem változtattak, sőt! Meg is vettem, mert mégis könnyebb bemenni a boltba, mint Koreából rendelni hasonlót, ami általában túl későn teszek meg, éljen a feledékenység… (vagy lustaság 😀 ). Itt megvásárolható.
Ehhez csaptam még a Camomille Waterproof Eye & Lip Makeup Remover nevezetű szemsminklemosót, amit nem terveztem, de úgy emlékeztem, hogy jókat olvastam róla, fél áron kaphattam meg, sminklemosóból sosem elég, szóval jött velem, abszolút nem bántam meg. 🙂 Itt megvásároható.
Végül pedig az én kis szerelmem: a Benton Snail Bee High Content Essence! Ennek az összetevőlistája gyönyörű, semmibe sem tudnék belekötni, s mivel a márkát nagyra becsülöm, az aloe verás BHA tonikot is imádom tőlük, ezért ezt is megrendeltem. Igazi gyöngyszem, de ezt sem volt egyszerű kiválasztani, mert nagy a felhozatal ebben csiga-méh termékcsaládban, de a tesztek alapján egyértelmű volt, hogy az Essence lesz a befutó. Erről mindenképp írok majd külön posztot, mert megérdemli! Itt vettem, de felemelte az árat. Itt most olcsóbb!
Remélem tudtam pár tippet adni ezzel a bejegyzéssel, de ha nektek van olyan terméketek, aminek az összetevőivel és a hatásával teljesen meg vagytok elégedve, akkor várom a tippeket! 🙂

2 responses to “Új Termékek | Arcápolás | REN Benton TheBodyShop”

  1. Barbi says:

    Köszi az ötleteket, hasznos bejegyzés 🙂

  2. Viktória says:

    Örülök, hogy hasznos volt 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)