Magyar English
Oh My Brush
május 3, 2014

✓ Real Techniques Hasonmás Ecset Ebay-ről

Az ebay-n kapható Real Techniques hasonmás ecsetet is megrendeltem, mert az eredetit használom már régóta és imádom, a legjobb ecset alapozáshoz a számomra, de vajon milyen az olcsóbb mása?

A Real Techniques Expert Face ecsetet használom, rendkívül jó, alapozáshoz csak ajánlani tudom, már írtam róla, de ezt a sokkal olcsóbb verziót is szeretném megmutatni, amit az ebay-n nagyon-nagyon olcsón vásárolhatunk meg.
Az első benyomás csalóka volt, mert nem tetszettek a szőrszálak, így nem bíztam benne, hogy ebből jó dolog is kisülhet, de tévedtem! Első használatkor meglepett, teljesen jól működött, meg nem mondaná az ember, hogy alig több, mint 2 dollárba került, az egyedüli árulkodó jel, hogy nem annyira tömött, mint pl. a Real Techniques ecset, viszont puha és jól lehet vele alapozni. Külsőleg is jól összerakták, nem teljesen utánozták le egyébként R.T. ecseteket, s természetesen továbbra is az eredetit szeretem jobban, de pl. amikor az koszos, akkor ezt is tudom használni minden probléma nélkül. Jó “váltóecset”, esetleg kezdőknek is tökéletes, akik még csak most ismerkednek a sminkeléssel/sminkeszközökkel és egy pénztárcabarát ecset jöhet csak szóba.
Megéri? Naná! 

(ez a 02-es, van többféle)
Az eredetit is belinkelem, mert megérdemli, nagyon jó: a hqhair oldalán ingyenes szállítással kapható, az iherb-en a legolcsóbb, de ott van postaköltség.)

Real Techniques vs. Ebay

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)