Magyar English
Oh My Brush
május 18, 2014

Csomag Koreából | Új Kedvenc Webshop | WishTrend

Csomagom érkezett Koreából, amit szívesen megmutatok nektek is, mert úgy érzem, hogy egy nagyon jó webshopra találtam, tényleg érdemes megnézni, igényes és vásárlóbarát még európai szemszögből nézve is.

A WishTrend egy koreai webshop, ami első pillantásra nem tűnt túl különlegesnek, de pár perc múlva rájöttem, hogy nagyon is jó helyen járok. Eddig ugyanis nem találtam olyat, ami egy átlagos európai vásárló számára is teljesen megfelelne, általában nem fordítanak le semmit, nincs leírás, az összetevőkről már nem is álmodunk és még sorolhatnám.
A WishTrend-en viszont a termékek részletes, angol nyelvű leírást kapnak, az összetevőket is megtaláljuk, a felhozatal pedig meglepően izgalmas, sok olyan márka és termék van itt, amit máshol még nem láttam vagy nem láthattam, hiszen ez a webshop árulhatja csak (ilyen pl. a választott Klairs bb krémem is, ha jól tudom) stb. Postaköltség van (bizonyos összeg felett persze ingyenes), de cserébe nyomon követhetjük a csomagot és nagyon hamar meg is érkezik természetesen.
Egyetlen negatívum, hogy a weboldal néha lassabban tölt, mint kellene, de az is lehet, hogy ez csak nálam fordul elő.
A csomagom tartalma:

Három bb krémem is elfogyott, ezért kell az utánpótlás, ez a tesztek és a képek alapján szimpatikusnak tűnt. Színre nagyon passzol nekem, az állaga is tetszik, eddig csak pozitív a véleményem róla. A sampon és a tonik sok-sok természetes összetevőt tartalmaz, a két legnagyobb problémámat célozzák meg: hajhullás és korpásodás (a sampon egyben balzsam is egyébként). Eddig egyszer mostam hajat ezzekkel a termékekkel, eddig nagyon-nagyon jónak tűnnek, tényleg meglepődtem, hogy már első használatkor is ennyire tetszik a hajamnak a váltás, de kíváncsi leszek persze a hosszú távú hatásra, eddig nagyon bizakodom! 🙂 A maszkok pedig mindig jól jönnek, de továbbra is keresek egy olyat, ami krémes és pl. hajmosáskor fel tudnám dobni pár percre a zuhany alatt (ezek “sheet” maszkok, régen sok ilyet használtam, csak más márkáktól). Tipp?
Ó, a legjobbat majdnem elfelejtettem megemlíteni! Wish Box is kapható, mindig valami más téma szerint válogatják össze a termékeket. A régebbi dobozok között van pár, amire most nagyon szívesen lecsapnék, de nézzétek meg őket ti is, belinkeltem 🙂
Remélem nem bánjátok, hogy néha ilyen “kicsomagolós” posztot vagy videót láthattok itt, de annyira jó érzés csomagot kapni, mégha tudom is, hogy mi van benne 😀 Vasárnaponként egyébként is jobban esik egy ilyen posztot írni, mint pl. egy tesztet 🙂 A webshop pedig annyira jó munkát végez, hogy megérdemlik a bemutatást szerintem, hátha hasznos lesz a koreai termékekért rajongó sorstársaimnak! 🙂
Ez a rész pedig azoknak szól, akik örülnének egy kis kedvezménynek.
Nem szoktam feliratkozni ilyesmire, mert általában nincs értelme, de itt mégis csak 5 dollár marad a zsebünkben, szóval megosztanám, hogy a 262126403 kódommal $5 kedvezményt kap bárki rendeléskor, IDE kattintva be sem kell írni, egyből levonja a rendszer 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)