Oh My Brush
május 20, 2014

Ebay | Megbízható Koreai Eladók

Összeszedtem azokat a koreai eladókat, akiket az évek során megismertem, és nagyon megbízhatónak tartom őket, emelett sok-sok terméket árulnak, így van miből választani.

Ezektől a koreai eladóktól sokszor rendeltem már, a dolgaim többsége tőlük van, hiszen nagy a választék, náluk a legalacsonyabb az ár általában, gyorsak és megbízhatóak. Természetesen van több is, de ezt a párat érdemes külön kiemelni, mert nemcsak egy-egy márkára szakosodtak, szinte bármit megtalálunk náluk, évek óta adnak el az ebay-n, nekem pedig pozitív a tapasztalatom velük kapcsolatban 🙂
♥ Eladó: f2plus1 ♥
Eladások száma: 45.100, ebből pozitív visszajelzés: 99.8%
Kezdjük a kedvencemmel! Ezt az eladót nagyon-nagyon szeretem, ha rendelni akarok valamit és látom, hogy ő is árulja, akkor biztos, hogy tőle veszem meg a kiszemelt dolgot. Nagyon gyors, korrekt, az árakat is alacsonyan tartja, a termékeket mindig jól becsomagolja, a mintákkal sem fukarkodik, csak ajánlani tudom!
Eladások száma: 9.304, ebből pozitív visszajelzés: 99.7%
Az előző eladó másik regisztrációja az ebay-n, ha jól vettem észre 🙂 Egyébként a webshopja is ugyanezen a neven fut 🙂 
Eladások száma: 39.786, ebből pozitív visszajelzés: 99.8%
Szintén régi motoros, általában neki is van a legnépszerűbb termékekből és szintén figyel arra, hogy nála legyen a legolcsóbb, ha lehetséges. Hamar meg szoktam kapni a csomagot, legutóbb tőle rendeltem egyébként, szintén kaptam mintákat, amiknek nagyon örültem 🙂
Eladások száma: 43.399, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Vele is sokszor találkozhatnak azok, akik szeretik a koreai termékeket. Szintén évek óta működik az ebay-s boltja, párszor már rendeltem tőle, vele sem volt még soha problémám.
Eladások száma: 120.448, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Sokak nagy kedvence, rengeteg pozitív visszajelzéssel, de én csak ritkán vásárolok tőle, mert vagy nincs nála a keresett termék vagy más eladó olcsóbban kínálja, de egyébként ő is gyors és korrekt.
Eladások száma: 43.103, ebből pozitív visszajelzés: 99.7%
Régi nagy kedvencem sing-sing-girl, de ő néha letilt országokat, nem tudom, hogy most épp postáz-e Magyarországra. Nagyon szerettem, aztán egy csomagom eltűnt, de rögtön visszautalta a pénzt, de azóta nem próbálkoztam tőle rendelni.
Eladások száma: 66.367, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Szintén egy nagyon jó eladó, sok terméke van és rengeteg pozitív visszajelzése, gyors és korrekt.
Támogasd az oldalt!

21 responses to “Ebay | Megbízható Koreai Eladók”

 1. Andyciccc says:

  sing-sing-girl legutóbb nem postázott hozzánk 🙁 írtam neki levelet is, de sajnos azt írta, hogy sok csomag eltűnt, úh nem szállít Mo-ra :S

 2. Viktória Páll says:

  Én a Holika Holia BB krémem iamlove-shoptól rendeltem és egy hét alatt megjött. Teljesen el is voltam ámulva ettől. Ráadásul én nem számítottam ajándék termékmintára, így mikor felnyitottam a dobozt és megláttam a 3 db Etude House-os mintát teljesen elaléltam a gyönyörtől.Ezek mind nagyon jó eladók, már ki is szemeltem 1-2 cuccot, amit be akarok szerezni 😀

 3. Viccu says:

  Én most rendeltem pár napja az iam-loveshoptól már nagyon várom hogy megékezzenek a dolgok *-*

 4. Annie707 says:

  Oh köszi ezt a cikket, pont most akartam én is ebay-ről rendelni valami koreai arcápolót, csak nem tudtam még eldönteni, hogy vajon melyik vásárló árul eredeti cuccokat.
  Le is mentem ezt a cikket. 😀

  Annie

 5. Andus says:

  Nagyon-nagyon hasznos bejegyzés volt! Én csak sing-sing girlt ismertem illetve cosmeticsmarket2012-t. Utóbbival van tapasztalatom, ha van kedved, nyugodtan egészítsd ki a cikket: kétszer rendeltem tőle és mindkétszer 1 hét alatt megjött Magyarországra az áru.
  De most megnézem a többieket is, ugyanis egy csigás krémre fáj a fogam..:D

 6. Annie707 says:

  Andus – én is pont csigásat szerettem volna. 😀
  Vonzanak az undi dolgok.
  csiganyál az arcon, nyammi :DD

 7. PAncsi says:

  Én is pont ezeket az eladókat "ismerem", csak jó tapasztalatom volt eddig mindegyikkel! 🙂

 8. Viktória says:

  Igen, sajnos M.o.-ot blokkolta hónapokkal ezelőtt, de akkor ezek szerint azóta sem változtatott rajta. Kár, mert tényleg jó eladó!

 9. Viktória says:

  Egy hét, wow. Mondjuk én sem panaszkodom, általában 8 nap- másfél hét alatt itt is van minden ezektől az eladóktól. Rendes tőle, hogy kis értékű vásárláshoz is ad mintát 🙂

 10. Viktória says:

  Majd instagramra tedd ki, ha megérkezik, kíváncsi vagyok! 😀

 11. Viktória says:

  Elég jól szűri az ebay a hamisítványokat áruló eladókat, de azért én is inkább ragaszkodom azokhoz, akikben megbízom 🙂

 12. Viktória says:

  Andus: A Mizon csigás? Nyárra szeretni fogod, én a minap gondolkodtam az újravételén 🙂

  Annie: hahaha én is, én is! 😀 Csiga nyál, méhméreg, minden jöhet! 😀

 13. Viktória says:

  Örülök, hogy neked is jók voltak a tapasztalataid velük, és persze köszi, hogy ezt meg is írtad, jó ezt hallani! 🙂

 14. Veress Orsolya says:

  Hasznos volt :)) én eddig csak f2plus1-től rendeltem, nem volt gond. Bár most már 2 hete várok valamit és általában 1 hét szokott lenni mire megjön tőle a csomag.
  Ruhákat szoktál rendelni ebayről? Szívesen venném, ha tudnál ajánlani valakit 🙂 találtam egy szép virágos inget, amit tavaly 7.000- ért árultak a Berskhában, míg itt 2.000 forint. Meg is rendeltem, de nem ismerem az eladót, remélem nem lesz gond.

 15. Viktória says:

  Ruhákat nem, több okból is, a legfontosabb az az, hogy nincs az az ázsiai méret, ami rám jó lenne (180 cm, jó hosszú karok…), szóval nem nagyon veszek inkább már semmit, mert nagyon nem rám vannak szabva ezek 😀
  Viszont néha pesze előfordul, hogy megtetszik valami, de általában csak kiegészítőt veszek, de külön kedvenc eladóim nincsenek. Ha millió visszajelzése van és nincs 98% alatt a pozitív, akkor meg szoktam bízni bennük.
  Remélem jó lesz az ing, de nem lesz gond szerintem, elég jó koppintásokat gyártanak, nekem is van pár ilyen felsőm ázsiai webshopokból (csak a karomon mind rövid 😀 ).

 16. Andus says:

  Igen a Mizonra gondoltam! 😀 Meg van egy barna üvegű is, az ilyen pipettás…Ezen a kettőn gondolkodok mindig, hogy melyik lenne jó.

 17. Annie says:

  *melyik eladó

  ezt így 1 év után észrevettem, hogy rosszul írtam. 😀 hahaha

 18. kisevike says:

  Szia! Szervesen nem ide kapcsolódik, de mi a véleményed, egy nagyobb rendelést (4-5 tétel) érdemesebb inkább egyben megrendelni jolse-ról, vagy külön összeválogatva ebayről? A legelső koreai termékeimet szeretném megrendelni, és nem tudom eldönteni melyik lenne jobb 🙂 Illetve, gondolom tracking numbert-ért érdemes kifizetni azt a pár dollár plusz költséget ugye?

 19. Viktória says:

  Attól függ, megtalálod-e ebay-n ugyanazt olcsóbban. Jolse-n $40 felett jár ingyenesen a követés opció, ott pontokat is lehet gyűjteni. Ha csak egy termék kell általában ebay-t választom, ha több, akkor webshopból vagy ugyanattól az eladótól rendelek, szeretem, ha egyszerre érkezik meg minden.

 20. kisevike says:

  Köszönöm a gyors választ! 🙂 Akkor ha jól értem, ha ebay-en ugyanattól az eladótól rendelek többet, akkor ő is egyben küldi? (egy csomagban) Bocsi, még kicsit új vagyok az ebay használatában is 🙂

 21. Viktória says:

  Igen, persze. 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)