Oh My Brush
május 20, 2014

Ebay | Megbízható Koreai Eladók

Összeszedtem azokat a koreai eladókat, akiket az évek során megismertem, és nagyon megbízhatónak tartom őket, emelett sok-sok terméket árulnak, így van miből választani.

Ezektől a koreai eladóktól sokszor rendeltem már, a dolgaim többsége tőlük van, hiszen nagy a választék, náluk a legalacsonyabb az ár általában, gyorsak és megbízhatóak. Természetesen van több is, de ezt a párat érdemes külön kiemelni, mert nemcsak egy-egy márkára szakosodtak, szinte bármit megtalálunk náluk, évek óta adnak el az ebay-n, nekem pedig pozitív a tapasztalatom velük kapcsolatban 🙂
♥ Eladó: f2plus1 ♥
Eladások száma: 45.100, ebből pozitív visszajelzés: 99.8%
Kezdjük a kedvencemmel! Ezt az eladót nagyon-nagyon szeretem, ha rendelni akarok valamit és látom, hogy ő is árulja, akkor biztos, hogy tőle veszem meg a kiszemelt dolgot. Nagyon gyors, korrekt, az árakat is alacsonyan tartja, a termékeket mindig jól becsomagolja, a mintákkal sem fukarkodik, csak ajánlani tudom!
Eladások száma: 9.304, ebből pozitív visszajelzés: 99.7%
Az előző eladó másik regisztrációja az ebay-n, ha jól vettem észre 🙂 Egyébként a webshopja is ugyanezen a neven fut 🙂 
Eladások száma: 39.786, ebből pozitív visszajelzés: 99.8%
Szintén régi motoros, általában neki is van a legnépszerűbb termékekből és szintén figyel arra, hogy nála legyen a legolcsóbb, ha lehetséges. Hamar meg szoktam kapni a csomagot, legutóbb tőle rendeltem egyébként, szintén kaptam mintákat, amiknek nagyon örültem 🙂
Eladások száma: 43.399, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Vele is sokszor találkozhatnak azok, akik szeretik a koreai termékeket. Szintén évek óta működik az ebay-s boltja, párszor már rendeltem tőle, vele sem volt még soha problémám.
Eladások száma: 120.448, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Sokak nagy kedvence, rengeteg pozitív visszajelzéssel, de én csak ritkán vásárolok tőle, mert vagy nincs nála a keresett termék vagy más eladó olcsóbban kínálja, de egyébként ő is gyors és korrekt.
Eladások száma: 43.103, ebből pozitív visszajelzés: 99.7%
Régi nagy kedvencem sing-sing-girl, de ő néha letilt országokat, nem tudom, hogy most épp postáz-e Magyarországra. Nagyon szerettem, aztán egy csomagom eltűnt, de rögtön visszautalta a pénzt, de azóta nem próbálkoztam tőle rendelni.
Eladások száma: 66.367, ebből pozitív visszajelzés: 99.6%
Szintén egy nagyon jó eladó, sok terméke van és rengeteg pozitív visszajelzése, gyors és korrekt.
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)