Magyar English
Oh My Brush
április 6, 2014

Elfogyott | 2014 Március | Újravenném?

Márciusban is elfogyott pár dolog, sajnos pont a legnagyobb kedvenceim, így kicsit szomorúan nézek a képekre, de megosztom veletek a termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat még egyszer 🙂

Sziasztok! Remélem jól vagytok, szép az idő otthon is és kellemesen telik a vasárnap! 🙂 Ahogy ígértem a FB oldalamon, még a héten felkerül a blogra a két megszokott bejegyzés: a Kedvencek és az Elfogyott. 🙂

Ez most nem lesz túl hosszú, de minden hónapban van ilyen poszt, szóval most sem szeretném kihagyni, plusz ilyenkor még friss a dolog, tudok mindenről véleményt írni 🙂 Ha már volt valamiről szó a blogon, azt belinkeltem!
Az elfogyott termékek között három olyan is van, amit NAGYON szerettem, ezekkel kezdeném a posztot 🙂 
Elfogyott. Egy körömlakk! Életemben először történt ilyen, de ez is csak azért, mert ez egy mini méretű, fantasztikus körömlakk, amit nagyon-nagyon szerettem, de a végén már kínszenvedés volt kiszedni ezt a homoklakkot az üvegből, idegességemben ki is dobtam az elfogyottak közé, 10 körömre való már nincs benne. Sajnálom, mert tényleg szerettem, a minősége is szuper volt. Ha nem limitált volt, akkor: újravenném.
Ez a bb krém szerintem sok-sok kedvences posztban szerepelt az elmúlt kb. másfél év során. Persze, először a csomagolása fogott meg, de maga a bb krém, az egyik legjobb, amit használtam, főleg télen szeretem, amikor szárazabb és világosabb a bőröm, mert hidratál és színben is passzol, ez jött be a Missha-tól a legjobban a számomra, határozottan újravenném (ha nem lenne mindig valami új bb krém, amit ki akarok próbálni 😀 )
Az ásványi alapozókat is szeretem, ezt kifejezetten kedveltem, mert jó a fedése, matt, pillanatok alatt fel lehet vinni, tartós stb. Az Everyday Mineralst pár éve fedeztem fel magamnak, azóta is szeretem a termékeiket, de szerintem főleg alapozóban és pirosítóban erősek. Az Ivory árnyalat majdnem tökéletes volt, nekem picit sárgásabbnak kellene lennie, de ezerszer jobb a színe, mint pl. annak, amit most vettem az e.l.f.-től Fair színben, az hordhatatlan… Újravenném.
Kruidvat Moroccan Argan Oil balzsam
Ez csak azokat fogja érdekelni, akik szintén Hollandiában élnek. Ez az argánolajos balzsam nem rossz, egy jó nagy tubussal kapunk, ahhoz képest, hogy igen olcsó (ha jól emlékszem). Semmi bajom nem volt vele, átlagos balzsamnak tartom, szerintem újravenném, mert ettől jobbat, olcsóbbat, könnyebben beszerezhetőt nem is tudok mondani.
Kruidvat Nail Polish Remover
Nagyon régen vettem, szerintem a megújított változatát sikerült pár hete beszereznem egyébként. Nem azért szeretem, mert fantasztikus, hanem mert olcsó és végzi a dolgát, de nem táplálja a körmöt, nem tud semmi extrát 🙂 Ettől függetlenül újravenném.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)