Oh My Brush
március 18, 2014

Tony Moly Best Seller Csomag

A Tony Moly új év alkalmából kijött egy Best Seller csomaggal, amiben három szuper termék található: Luminous Goddess Aura bb krém, Floria 100 hours cream és Floria argán olajos tonik.

A Tony Moly Best Seller csomagot nem hagyhattam ki, nagyon kedvező az ára, a Floria termékekből volt már sok mintám, tetszettek, egy új bb krémet pedig mindig szívesen próbálok ki! Abszolút nem csalódtam egyikben sem, ahhoz képest, hogy ezek csak mini kiszerelések, sokáig tudjuk majd használni mindegyiket. 
A Tony Moly Floria Nutra-Energy 100 Hours Cream egy sűrűbb hidratáló, ami gyorsan felszívódik, rögtön és hosszan hidratálja a bőrt. Nekem kombinált a bőröm, de a zsírosabb részek sem mutattak olajosnak utána, lehet érezni, ahogy feltölti a bőrt, feszesíti stb., nekem nagyon tetszik. Tele van mindenféle növényi kivonattal, ezért (is) olyan hidratáló, de 100 órán keresztül azért nem hat 🙂 A teljes méretű cuki csomagolást kapott és 45 ml-es egyébként, megtaláljátok az ebay-n.
A Tony Moly Floria Nutra-Energy Toner szintén nagyon kellemes a bőrön. Tonik, de nem a “nyugati” féle, hanem a hidratáló ázsiai, tehát kicsit sűrűbb is, de hamar felszívódik. Természetesen szívesen használom, mert a bőröm szereti a növényi kivonatokban gazdag termékeket (ebben is van legalább 20 különböző), de a tonikok nem töltenek be nagy jelentőséget az életemben, hogy nagy méretben is megvegyem, viszont el fogom használni, mert jó 🙂 Ezt is megtaláljátok az ebay-n nagy méretben.
Végül pedig a Tony Moly Luminous Goddess Aura BB krémről beszélnék, ami meglepően jó! Azért meglepő, mert bár volt már Tony Moly bb krémem (Dear Me), amit imádtam, de a luminous jelző miatt azt hittem, hogy ettől majd diszkógömb lesz a fejem, de nem! Persze, ad egy kis fényt, amitől nagyon természetesnek tűnik a bőrön, nekem kifejezetten tetszik, a fedése kb. közepes, a színe is tökéletes nekem, ezért világos bőrűeknek ajánlom, mivel csak egy árnyalatban kapható sajnos. Nagyon könnyű felvinni, természetes a bőrön, egyedül az erősen olajos T-vonalamat szoktam lepúderezni, de az arc többi részén meghagyom a fényét. A lényeg, hogy ez a bb krém NAGYON jó, annak pedig külön örülök, hogy színben is ilyen jól passzol! Ezt is megtaláljátok nagy méretben az ebay-n kb. $11-ért. 

Ha szimpatikus ez a kis szett, akkor az ebay-n (Tony Moly Best Seller) megvásárolhatjátok!
Kb. 7-8 dollár a három együtt, megéri! 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)