Magyar English
Oh My Brush
március 11, 2014

iHerb Haul | iHerb Rendelés

A legutóbbi iHerb rendelésemet szeretném ebben a posztban bemutatni. Leginkább sminktermékeket vettem, de van még egy ecset, arc-és testápolással kapcsolatos termékek és vitamin is! Egyszóval: nagyon vegyes kis összeállítás 🙂

Február 14-én rendeltem ezeket a termékeket hosszas válogatás után. Az iHerb egy olyan oldal, ahol az ember MINDIG talál valamit, amit nagyon szeretne, aztán a kívánságlista csak egyre hosszabb lesz… Most néhány ilyen kívánságlistás dolog érkezett Kentucky államból (hogy pontos legyek 😀 ).
A legjobban az e.l.f. krémes tusokat vártam, hármat is rendeltem a következő színekben: coffee, mert barna tust már nagyon akartam, metallic olive, mert ez kicsit érdekesebb, de hétköznapra is jó, az arany pedig szimpatikus volt. Darabja 3 dollár, nagyon megéri!
Az e.l.f. ásványi alapozóját is ki szerettem volna próbálni a kedvező ára miatt, a legvilágosabbat vettem (Fair). Az aloe vera köztudottan jót tesz a bőrnek, ez az Aubrey Organics aloe vera folyadék a legtisztább, amivel eddig találkoztam, nincs benne oda nem illő dolog, örülök, hogy rátaláltam. A Real Techniques szilikonos tusecsetre akartam lecsapni, de sok tesztet elolvasva rájöttem, hogy nekem az nem kell (nagyon kevés anyagot vesz fel, többször kell a tusba mártani), az eredeti Fine Liner ecsetről viszont csak szuper dolgokat hallottam, így egyértelműen ezt vettem inkább meg 🙂 Az Everyday Minerals Multi-Tasking korrektor elvileg mindenféle bőrhibára jó, nagyon kíváncsi leszek erre is, a gyengébben fedő alapozókhoz párosítom majd. A Madre Labs argánolajos kézkrém akciós volt akkor épp, eddig nagyon tetszik, tápláló, könnyen felszívódó krém, végül pedig az ingyenes termékek közül (minden rendeléshez lehet egy ingyenes terméket választani) a D vitaminra esett a választásom, ami kicsi, könnyű lenyelni! 🙂
Ha valamiről érdekel teszt, szóljatok és előre hozom! 🙂
Szerintem ebből a rendelésből kiderül, hogy igen változatos a felhozatal az iHerb oldalon, már évek óta itt vásárolok, nagyon meg vagyok elégedve velük.
Minden terméket belinkeltem, az INGYENES termékeket pedig itt találjátok meg. A TRIALS menüt is ajánlom, ott kedvező áron vannak különböző termékek.
Első rendelőknek pedig minden esetben jár a kedvezmény: 5 dollár minden rendelésnél (nincs limit, csak mert ezt mindig megkérdezitek 🙂 ), de ha $40 feletti a végösszeg, akkor $10 kedvezményt kapunk. Az én kódom: BIV421

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)