Oh My Brush
február 14, 2014

O.S.T. Vitamin C20 Serum | C Vitaminos Szérum

Az O.S.T. Original Pure Vitamin C20 Serum terméke egy C vitaminban gazdag szérum, ami igencsak hasznos lehet a bőr számára. A véleményem következik 🙂

Az utolsó koreai termék következik ezen a héten 🙂

Miért jó a C vitamin? Engem főleg az antioxidáns és folthalványító tulajdonsága érdekel, ráncmegelőzésben hatásos, szóval nagyon megörültem, amikor egyik kedves olvasóm (gale) felhívta a figyelmemet erre a szérumra. Van pár C vitaminos termék a piacon, használtam is már néhányat, de szérum formában még nem.
Az O.S.T. Original Pure Vitamin C20 szérum azt ígéri, hogy világosítja a bőrt, halványítja a foltokat és segít a ráncmegelőzésben.
A szérum sárgás színű, nagyon friss, narancsos-citromos illata van, folyékony, hamar felszívódik. A dobozban külön csomagolták a kis adagolót, ez jól záródik, az üveg teljesen egyszerű, 30 ml szérum van benne. Egyszerűen használható, én este szoktam felkenni. Mivel aszkorbinsav a C vitamin forrás a termékben, ezért előfordul, hogy néha csíp egy kicsit. Nem mindig, de előfordul.
A legfőbb összetevő a víz, utána pedig következik a C vitamin (Ascorbic Acid). 20% koncentrációban már igen hatásosnak számít. Nem véletlenül van sötét üvegben, nem stabil összetevő, hűvös helyen tároljuk. Olvasóm, gale hatására én a hűtőbe is betettem, a biztonság kedvéért 🙂 Harmadik helyen áll az Ethanol, az alkoholnak gondolom nem sokan örülnek, de közvetlenül utána állnak a hidratáló összetevők is: Sodium Lactate, Butylene Glycol, s mindenféle kivonatok: tealevél, rózsabimbó, sáfrányos szeklice, ricinusolaj stb.
Az én bőrömnek tetszik ez a szérum, el fogom használni, az biztos, mert úgy látom, hogy van értelme, halványulnak a foltok, szebb az összkép, de a kíváncsiságom határtalan, szóval szívesen kipróbálnék még más C vitaminos terméket is 🙂
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Úgy gondolom, hogy megéri valamilyen C vitaminis terméket használni, mert “megköszöni” a bőr, bármilyen is a bőrtípusunk.

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)