Az O.S.T. Original Pure Vitamin C20 Serum terméke egy C vitaminban gazdag szérum, ami igencsak hasznos lehet a bőr számára. A véleményem következik 🙂

Az utolsó koreai termék következik ezen a héten 🙂

Miért jó a C vitamin? Engem főleg az antioxidáns és folthalványító tulajdonsága érdekel, ráncmegelőzésben hatásos, szóval nagyon megörültem, amikor egyik kedves olvasóm (gale) felhívta a figyelmemet erre a szérumra. Van pár C vitaminos termék a piacon, használtam is már néhányat, de szérum formában még nem.
Az O.S.T. Original Pure Vitamin C20 szérum azt ígéri, hogy világosítja a bőrt, halványítja a foltokat és segít a ráncmegelőzésben.
A szérum sárgás színű, nagyon friss, narancsos-citromos illata van, folyékony, hamar felszívódik. A dobozban külön csomagolták a kis adagolót, ez jól záródik, az üveg teljesen egyszerű, 30 ml szérum van benne. Egyszerűen használható, én este szoktam felkenni, mert bár nagyon friss érzetet kelt az illata, nappal is el tudnám viselni, de nem hiszem, hogy hatásos lenne, ha napfény érné, szóval marad éjszakai szérum 🙂 Mivel ascorbic acid a C vitamin forrás a termékben, ezért előfordul, hogy néha csíp egy kicsit. Nem mindig, de előfordul (de az is lehet, hogy az alkoholtartalma miatt csíp).
A legfőbb összetevő a víz, utána pedig következik a C vitamin (Ascorbic Acid). 20% koncentrációban már igen hatásosnak számít. Nem véletlenül van sötét üvegben, nem stabil összetevő, hűvös helyen tároljuk. Olvasóm, gale hatására én a hűtőbe is betettem, a biztonság kedvéért 🙂 Harmadik helyen áll az Ethanol, az alkoholnak gondolom nem sokan örülnek, de közvetlenül utána állnak a hidratáló összetevők is: Sodium Lactate, Butylene Glycol, s mindenféle kivonatok: tealevél, rózsabimbó, sáfrányos szeklice, ricinusolaj stb.
Az én bőrömnek tetszik ez a szérum, el fogom használni, az biztos, mert úgy látom, hogy van értelme, halványulnak a foltok, szebb az összkép, de a kíváncsiságom határtalan, szóval szívesen kipróbálnék még más C vitaminos terméket is 🙂
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Úgy gondolom, hogy megéri valamilyen C vitaminis terméket használni, mert “megköszöni” a bőr, bármilyen is a bőrtípusunk. Az O.S.T. szérum a megfizethető kategóriába tartozik, 20 dollár körüli az ára, én ettől az ebay-s eladótól vettem.