Oh My Brush
február 11, 2014

Krémes Sminklemosó | The Face Shop Herb Day Cleansing Cream

Egy sminkeltávolító krémet mutatok most meg nektek a The Face Shop-tól, a neve: Herb Day Cleansing Cream, azon belül az “Aloe” verzió.

Ahogy ígértem, koreai hetet tartok, de másféle posztok is lesznek még, a mai második is jön majd hamarosan! 🙂

Négy különböző verzióban kapható a termék: aloe, green tea, fruit mix, 5 combined cereal. Mivel szeretem az aloe verát tartalmazó termékeket, ezért ezt választottam.
150 ml-es, minden bőrtípusra használható és hidratáló hatása is van. Valóban krémes az állaga, ami a bőrhöz érve olajossá változik. Az illata nem erős, számomra eléggé “semleges”, a használata pedig rendkívül egyszerű. Egy keveset (sokkal kevesebb kell belőle, mint az az ember gondolná) teszünk az arcunkra, mindenhova kenhetünk belőle, szemre is, mert nem csíp egyáltalán, amikor a smink feloldódott, egyszerűen letöröljük. Utána pedig természetesen arcot mosunk a kedvenc lemosónkkal.
A sminket jól eltávolítja, ha nincs rajtam erős smink, akkor ezt használom a szememre is, nemcsak az arcomra, de tussal és vízálló dolgokkal nehezebb a dolga (bár a lenti képen pont nem ez látszik, de higgyetek nekem 🙂 ), szóval inkább kétfázísúval rásegítek.
Ez egy nagyon jó termék, eltávolítja az arcon lévő sminket, szennyeződést, miközben a krémes-olajos állagának hála hidratálja a bőrt, az ára pedig nagyon baráti. Egyedül a csomagolása nem tetszik annyira, nem praktikus szerintem.
A főbb összetevők: első helyen áll a víz, aztán az ásványi olaj követi (Mineral Oil), majd hidratáló anyag (Propylene Glycol), bőrpuhítók (Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol – ez az alkohol “zöld”, nem szárít), emulgeálószerek, hogy a víz és olaj együtt létezhessen a krémben (Polysorbate 60, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate), aloe vera kivonat (Aloe Barbadensis Leaf Extract 0.25%), orvosi zsája kivonat (Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract) és egyéb növényi kivonatok dominálnak a termékben.
Értékelés: ♥♥♥♥♡

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)