Magyar English
Oh My Brush
február 26, 2014

Gyulladáscsökkentő Szappan | Nubian Heritage Lemongrass & Tea Tree Soap

A Nubian Heritage sok-sok szappant gyárt, én most a Lemongrass & Tea Tree verziót választottam, mert gyulladáscsökkentő, anti-bakteriális hatása van.

A Nubian Heritage Lemongrass & Tea Tree szappant hosszas válogatás után választottam ki, ugyanis nem egyszerű a dolog, a Nubian Heritage szappanok igen kedvező árban vannak, többféle létezik, s mindegyik nagyon bíztató, de végülis a citromfű-teafa szappant vettem meg, ami a leírás szerint világosítja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatása van.
Emlékszem, amikor először akartam a márkától szappant venni (afrikai fekete szappan volt akkor a kiszemelt), egyszerűen nem találtam sehol, ha pedig igen, akkor nagyon drága volt. Aztán felfedeztem az iHerb oldalán, azóta is az egyik kedvenc online boltom, de ennyi elég is a történetmesélésből… 😀
Az összetevők listájából kiderül, hogy odafigyelnek a termékekre: sheavaj, kókuszolaj, kakaóvaj, teafa olaj, citromfű olaj, E vitamin stb. A narancshéj miatt lesz majd egyre nagyobb a radírozó ereje, ahogy fogy a szappan, a képeken még nem annyira feltűnő, de belül több van benne. 
A szappan illata citromos, nagyon kellemes, mérsékelten habzik, tehát eltart pár másodpercig, amíg kellő habot tudunk létrehozni, jól eltávolítja a bőrön lévő szennyeződést. Nem az a tipikus szappan, amitől húzódik és kiszárad a bőr, de ebben van teafa olaj, ezért olajosabb bőrre ajánlanám ezt a típust. Én naponta kétszer használom az arcomra, jelenleg nincs is más arclemosóm (nem tudtam még dönteni, hogy melyiket vegyem meg) -szerk.: azóta már van másik, ezt régen írtam-, de később majd testre is használom, fürödni is lehet nyugodtan a Nubian Heritage szappanokkal.
A szappan tehát inkább a problémás, pattanásos, zsírosabb bőrre készült, a gyulladáscsökkentő hatása miatt vettem meg, de a márka többféle szappant is gyárt, mindenki talál számára érdekeset, be is linkelem az összeset:
Itt szinte mind $3.47-be kerül, rendkívül jó ár. Nem szárítja a bőrömet, kellemes vele arcot is mosni, de testre is használható, viszont szappantartóban kell tartani, ezt nem mindenki szereti a fürdőben, a “régimódi” forma talán nem mindenkinek lesz praktikus. 
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Nem tesztelnek állatokon, az összetevők egy része pedig organikus stb.
Összetevők:
butyrospermum parkii (shea butter), coconut oil and/or palm oil, theobroma cocao (cocoa) seed butter, lemongrass oil, tea tree oil, vegetable glycerin, orange peel, tocopherol (vitamin E), orange oil, mineral pigment or vegetable color.

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

Mindent A Kémiai Hámlasztásról + INGYENES E-KÖNYV

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)