Magyar English
Oh My Brush
február 26, 2014

Gyulladáscsökkentő Szappan | Nubian Heritage Lemongrass & Tea Tree Soap

A Nubian Heritage sok-sok szappant gyárt, én most a Lemongrass & Tea Tree verziót választottam, mert gyulladáscsökkentő, anti-bakteriális hatása van.

A Nubian Heritage Lemongrass & Tea Tree szappant hosszas válogatás után választottam ki, ugyanis nem egyszerű a dolog, a Nubian Heritage szappanok igen kedvező árban vannak, többféle létezik, s mindegyik nagyon bíztató, de végülis a citromfű-teafa szappant vettem meg, ami a leírás szerint világosítja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatása van.
Emlékszem, amikor először akartam a márkától szappant venni (afrikai fekete szappan volt akkor a kiszemelt), egyszerűen nem találtam sehol, ha pedig igen, akkor nagyon drága volt. Aztán felfedeztem az iHerb oldalán, azóta is az egyik kedvenc online boltom, de ennyi elég is a történetmesélésből… 😀
Az összetevők listájából kiderül, hogy odafigyelnek a termékekre: sheavaj, kókuszolaj, kakaóvaj, teafa olaj, citromfű olaj, E vitamin stb. A narancshéj miatt lesz majd egyre nagyobb a radírozó ereje, ahogy fogy a szappan, a képeken még nem annyira feltűnő, de belül több van benne. 
A szappan illata citromos, nagyon kellemes, mérsékelten habzik, tehát eltart pár másodpercig, amíg kellő habot tudunk létrehozni, jól eltávolítja a bőrön lévő szennyeződést. Nem az a tipikus szappan, amitől húzódik és kiszárad a bőr, de ebben van teafa olaj, ezért olajosabb bőrre ajánlanám ezt a típust. Én naponta kétszer használom az arcomra, jelenleg nincs is más arclemosóm (nem tudtam még dönteni, hogy melyiket vegyem meg) -szerk.: azóta már van másik, ezt régen írtam-, de később majd testre is használom, fürödni is lehet nyugodtan a Nubian Heritage szappanokkal.
A szappan tehát inkább a problémás, pattanásos, zsírosabb bőrre készült, a gyulladáscsökkentő hatása miatt vettem meg, de a márka többféle szappant is gyárt, mindenki talál számára érdekeset, be is linkelem az összeset:
Itt szinte mind $3.47-be kerül, rendkívül jó ár. Nem szárítja a bőrömet, kellemes vele arcot is mosni, de testre is használható, viszont szappantartóban kell tartani, ezt nem mindenki szereti a fürdőben, a “régimódi” forma talán nem mindenkinek lesz praktikus. 
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Nem tesztelnek állatokon, az összetevők egy része pedig organikus stb.
Összetevők:
butyrospermum parkii (shea butter), coconut oil and/or palm oil, theobroma cocao (cocoa) seed butter, lemongrass oil, tea tree oil, vegetable glycerin, orange peel, tocopherol (vitamin E), orange oil, mineral pigment or vegetable color.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)