Oh My Brush
február 12, 2014

GOSH | 541 Gasoline

Az első Gosh lakkom a 541 Gasoline nevet viseli, ezt láthatjátok ebben a posztban! 🙂 Nem is értem, hogy miért nem foglalkoztam ezzel a márkával eddig!

A Gosh egy dán márka, de itt is megtalálható a drogériákban. A hozzám közelebbiből épp kivonul szerintem, ezt a lakkot is egy másik városban vettem, akciósan 🙂 A lila színt imádom, nagyon szépnek tűnt az üvegben, adtam hát neki egy esélyt, hiszen még soha nem volt Gosh lakkom. Azt egyébként nem tudom, hogy miért nem, hiszen a Gosh lakkok elég “híresek”, az biztos, hogy jobbak, mint a szemhéjalapozójuk, az katasztrófa… 😀
A Gasoline név telitalálat, a fénye tényleg érdekes, “olajosnak” hat, nagyon izgalmas lakk, nekem még nem volt ehhez hasonlóm. Nagyon egyszerű felkenni, jól kezelhető, két rétegben van a körmömön alap-és fedőlakk nélkül, nagyon hamar meg is száradt, egyszerűen szuper tulajdonságokkal rendelkezik.
Ha Gosh pult közelében jártok, nézzétek meg a lakkokat, biztosan találtok majd pár érdekesebb darabot 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)