Oh My Brush
február 9, 2014

Gloomy Sunday | Barry M | Gelly Hi Shine Lychee

A tökéletes nude lakk nyomában… A Gloomy Sunday keretein belül egy újabb körömlakk következik: Barry M Gelly Hi Shine Lychee. 

Egy jó, könnyen kezelhető nude lakkot évek óta keresek, most a Barry M Gelly Hi Shine kollekció Lychee nevű darabjának adtam egy esélyt. Kifejezetten utálom a sűrű, csak vastagon kenhető lakkokat, szóval ez nagyban fogja befolyásolni a véleményemet…
A lakk sajnos nem tökéletes, nekem ez már túl sűrű, nehezen kenhető, és csíkos is lesz a végeredmény, ha nem pepecselek vele nagyon-nagyon sokáig… A türelmem viszont véges, időm sincs ilyesmire, szóval ezek miatt nem lett a kedvenc lakkom, bár szerintem szép a színe, illetve az is izgalmas, hogy extra fényes marad száradás után, fedőlakk nélkül is!
Türelmes lányoknak biztos nagyon fog tetszeni, nem is drága, ASOS-on vettem.
*A képeken alaplakkal és két rétegben van a körmömön.
A Barry M lakkokról továbbra is jó a véleményem, de ezzel kicsit mellényúltam.

Azoknak nem ajánlom, akik hozzám hasonlóan nem szeretik a sűrű, csak vastagon kenhető lakkokat, a többiek szeretni fogják, mert érdekes darab, szerintem kicsit olyan a hatása, mintha műkörme lenne az embernek, nem?

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)