Magyar English
Oh My Brush
január 23, 2014

Szempillaspirál Tapasztalatok | Chanel Max Factor P2 The Face Shop

Nem szeretek szempillaspirált tesztelni, ezért egyben mutatok meg párat, vagyis inkább a véleményemet, tapasztalatomat osztom meg 🙂 Ezek a márkák szerepelnek a posztban: Chanel, Max Factor, P2, The Face Shop.

Sajnos nagyon kevés szempillám van, ezért sem szeretek szempillaspirált tesztelni, a képen nem mutat jól egyik sem, de egy ilyen összefoglaló poszt azért belefér. Mindegyik spirált hónapokon át használtam/használom most is, szóval a tapasztalataimat szeretném megosztani.
P2 Volume Affair
Ezt egy németországi dm-ben vettem, mert szeretem a P2 márkát, volt már jó spirálom tőlük, de ezzel mellényúltam… Eleve nem tetszik a keféje, de a nagyobb baj az, hogy a festék nagyon gyenge, a színe nem igazán fekete, nagyon sokáig tart, mire felviszek belőle egy olyan mennyiséget, amire már azt mondom, hogy elmegy. Mivel alig vesz fel a kefe festéket, ezért nem tapadnak össze a pillák, de más pozitívumot nem tudok elmondani, ráadásul a tartóssága is hagy kívánnivalót maga után… Ár: €3.45 (Kb. 1 030 Ft)
Értékelés: ♥♥♡♡♡ 
Max Factor Wild Mega Volume
Ezzel a kefével sem vagyok kibékülve, mert a homokóra forma szerintem nem szerencsés ezzel a festékkel. A festék nagyon sűrű, a kefe sokat vesz fel belőle, az eleje és a vége okés, de a kefe közepénél mindig összetapadnak a pillák, amit alig tudok rendbehozni. A festék színe szép fekete, ez nagy pozitívum, a dúsító hatás egyébként ennél már jobban észrevehető, de én ebből nem szívesen viszek fel több réteget, inkább utolsó rétegként használom, így szép feketék lesznek a szempillák. Ár:  2 499 Ft
Értékelés: ♥♥♥♡♡
The Face Shop Freshian / Volume
Ennek a keféje tetszik, mert nem nagy, a kisebb szemekhez is jól használható. A festék igazi fekete, ez tetszik, viszont rettentő sokat vesz fel a kefe, így összeragadnak a szempillák, hacsak nem szabadulunk meg a feleslegtől, ebben az esetben tényleg jó, dúsít is, tartós, az ára is nagyon jó, de azért lehetne rajta javítani… Ár:  $4.99 (kb. 1 091 Ft) Ebay-n vettem.
Értékelés: ♥♥♥♡♡
Max Factor Clump Defy
Itt is a kefébe fogok belekötni, nekem nem praktikus, ha egyenes(ebb) lenne, akkor viszont biztosan az egyik kedvencem lenne, mert ez a spirál nagyon jó. Ez az, amit a mindennapokra hord az ember szívesen, mert a fekete nem túl erős, a kefének és a festéknek hála a szempillák nem ragadnak össze, de határozottan kiemeli azokat. Több rétegben is felvihetjük, akkor is szépen elválasztja a pillákat, én épp ezért szeretem annyira. Általában ezt használom egyébként, mert tudom, hogy számíthatok rá, nem kell is kell vele sokat bíbelődni, nem kell odafigyelni, ez tetszik. Ár: 3 999 Ft
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Le Volume de Chanel
A kefébe végre nem tudok belekötni, szerintem nagyon jó a formája, a festékből sem vesz fel sokat, a kis sörték nagyon jól szétválasztják a szempillákat, a festék igazi fekete, szép a színe, tartós, több rétegben pedig már tényleg szépen dúsít, főleg a többihez képest. Nekem csak egy mini méretű volt, de hónapokig tudtam használni, az egyetlen hibája az ára… Ár: 9 850 Ft
Értékelés: ♥♥♥♥♥

Rengeteg spirál van a piacon, mert mindenkinek más tetszik, más jön be, de azért remélem, hogy hasznos volt a poszt azoknak, akik hozzám hasonló szempillákkal rendelkeznek.
Ha tudtok olyat, amit érdemes kipróbálni, nektek nagyon bejött, akkor kíváncsi lennék rá, meg szerintem mások is! 🙂

The Face Shop, MF Clump Defy, Chanel, P2, MF Wild Mega Volume

Sorrendben a kedvenceim:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)