Magyar English
Oh My Brush

Spotify | Zenehallgatás Ingyen

Kb. egy hónapja működik már a Spotify Magyarországon is, aminek hála kinyílik a világ a zene szerelmeseinek. Az ingyenes verzió is nagyon jó, szinte bármit megtalálunk rajta, számítógépen, telefonon, tableten is működik, mi kell még? 🙂

Biztos vagyok benne, hogy már hallott mindenki a Spotify-ról, de nem biztos, hogy mindenki használja is. Hollandiában 2010-től elérhető, azóta használom is töretlenül, nagyon jó kezdeményezésnek tartom annak ellenére, hogy milliónyi CD-m van (régen szenvedélyesen gyűjtöttem a CD-ket és zenei DVD-ket).
Az ingyenes verzió is teljesen jó, néha van egy kis reklám, de nem zavar különösebben (laptop). A telefonon máshogy működik a dolog, ott csak az előadót, albumot vagy lejátszási listát lehet kiválasztani, ha nem fizetünk elő a prémium szolgáltatásra, de engem ez sem okoz gondot, rengeteg olyan előadó van, akinek szinte minden dalát nagyon szeretem.
Nehéz olyat beírni a keresőbe, ami nincs meg nekik (külföldi előadókra gondolok), a legújabb dalok is hamar elérhetővé válnak, böngészni is lehet, a top list is jól működik, Magyarország pedig nagyon kedves lehet a Spotifynak, mert a magyaroknak csak 4.99 euroba kerül a prémium előfizetés (Hollandiában ugyanez €9.99). 🙂 
A Spotify oldaláról letölthető a program, lent láthatjátok, hogy hogyan is néz ki (ez az ingyenes verzió, tehát van reklám), ha pedig mobilra szeretnétek, akkor a Google Play-n megtaláljátok az app-ot (gondolom az Apple-nél is).

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)