Oh My Brush
január 4, 2014

REVIEW | Urban Decay Vice 2 Palette

Íme a tesztem az Urban Decay Vice 2 palettáról, ami szerintem gyönyörűűűű! 🙂 
Meet my new baby: Urban Decay Vice 2 palette review.

December elején rendeltem meg az Urban Decay Vice 2 palettát, napokig gyönyörködtem benne, hogy milyen szééééép, elő-elővettem a fiókból, mégha nem is smminkeltem vele, szerelmes lettem 😀 Szerettem volna színesebb, izgalmasabb színeket a kedvenc márkámtól, ez a paletta pedig tökéletes erre a célra. 20 szemhéjpúder található benne és egy kétvégű ecset. A paletta maga minőségi műanyag, erősnek tűnik, a gomb megnyomásakor magától felnyílik és egy hatalmas tükör fogad minket. A képek szerintem mindent elmondanak, próbáltam a lehető legélethűbben fényképezni, főleg a mintákat, ezért is láthatjátok ugyanazt a színt kétszer, csak különböző fényviszonyban (lent).
A szemhéjpúderek minőségére nem lehet panasz, pigmentáltak, jól lehet velük dolgozni, a színválaszték nagyon jó, rengeteg lehetőség van ebben a palettában. Kedvencet nem tudok kiemelni, mindegyik nagyon tetszik 🙂 Az ecset jobb, mint amire számítottam, bár a satírozó vége lehetne egy kicsit tömöttebb, de egyébként jól használható mind a kettő.
Engem teljesen meggyőzött, imádom, mert sokoldalú, 20 csodás szemhéjpúdert pedig nem minden nap kap az ember lánya, nagyon jól összerakták ezt a palettát kívül-belül.
Kinek ajánlom? Aki szeretne egy izgalmas összeállítást kiváló szemhéjpúderekkel, sok-sok szépséges színnel. 
Itt vettem, de most nem kapható, úgyhogy nem is tologatom tovább a posztot, talán nem is lesz már itt elérhető. ITT viszont még megtaláljátok akciósan!
I received the Urban Decay Vice 2 palette last December and I still can’t believe I own this gorgeous thing! 🙂 I wanted to have some more exciting eyeshadows, pretty colours, so I knew that Urban Decay was going to be the best choice. The Vice 2 palette contains 20 gorgeous eyeshadows and a dual ended brush. The brush is actually not bad, although I wish the blending brush was denser. Anyway. The quality of the eyeshadows are great, exactly what you would expect from Urban Decay, the plastic case is strong, it looks amazing and if you press the button, the top opens automatically and you can see the huge mirror right away. Fancy, isn’t it? I can’t say which shades I prefer because I love them all, I have no favourites. 
I believe that this palette is perfect for you if you are looking for a palette with beautiful, exciting, great quality eyeshadows. 

I got mine here, but it’s sold out, so check this site out.

Színminták
Swatches

Különböző fényviszonyokban is meg akartam mutatni a színeket:
And in different lighting:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)