Oh My Brush
január 4, 2014

REVIEW | Urban Decay Vice 2 Palette

Íme a tesztem az Urban Decay Vice 2 palettáról, ami szerintem gyönyörűűűű! 🙂 
Meet my new baby: Urban Decay Vice 2 palette review.

December elején rendeltem meg az Urban Decay Vice 2 palettát, napokig gyönyörködtem benne, hogy milyen szééééép, elő-elővettem a fiókból, mégha nem is smminkeltem vele, szerelmes lettem 😀 Szerettem volna színesebb, izgalmasabb színeket a kedvenc márkámtól, ez a paletta pedig tökéletes erre a célra. 20 szemhéjpúder található benne és egy kétvégű ecset. A paletta maga minőségi műanyag, erősnek tűnik, a gomb megnyomásakor magától felnyílik és egy hatalmas tükör fogad minket. A képek szerintem mindent elmondanak, próbáltam a lehető legélethűbben fényképezni, főleg a mintákat, ezért is láthatjátok ugyanazt a színt kétszer, csak különböző fényviszonyban (lent).
A szemhéjpúderek minőségére nem lehet panasz, pigmentáltak, jól lehet velük dolgozni, a színválaszték nagyon jó, rengeteg lehetőség van ebben a palettában. Kedvencet nem tudok kiemelni, mindegyik nagyon tetszik 🙂 Az ecset jobb, mint amire számítottam, bár a satírozó vége lehetne egy kicsit tömöttebb, de egyébként jól használható mind a kettő.
Engem teljesen meggyőzött, imádom, mert sokoldalú, 20 csodás szemhéjpúdert pedig nem minden nap kap az ember lánya, nagyon jól összerakták ezt a palettát kívül-belül.
Kinek ajánlom? Aki szeretne egy izgalmas összeállítást kiváló szemhéjpúderekkel, sok-sok szépséges színnel. 
Itt vettem, de most nem kapható, úgyhogy nem is tologatom tovább a posztot, talán nem is lesz már itt elérhető. ITT viszont még megtaláljátok akciósan!
I received the Urban Decay Vice 2 palette last December and I still can’t believe I own this gorgeous thing! 🙂 I wanted to have some more exciting eyeshadows, pretty colours, so I knew that Urban Decay was going to be the best choice. The Vice 2 palette contains 20 gorgeous eyeshadows and a dual ended brush. The brush is actually not bad, although I wish the blending brush was denser. Anyway. The quality of the eyeshadows are great, exactly what you would expect from Urban Decay, the plastic case is strong, it looks amazing and if you press the button, the top opens automatically and you can see the huge mirror right away. Fancy, isn’t it? I can’t say which shades I prefer because I love them all, I have no favourites. 
I believe that this palette is perfect for you if you are looking for a palette with beautiful, exciting, great quality eyeshadows. 

I got mine here, but it’s sold out, so check this site out.

Színminták
Swatches

Különböző fényviszonyokban is meg akartam mutatni a színeket:
And in different lighting:

10 responses to “REVIEW | Urban Decay Vice 2 Palette”

 1. Fru says:

  Nagyon tetszik, de nekem túl sok a kék meg a fekete benne:( Pedig az a 2 zöld csodás! Én a Shattered Face Case-t rendeltem meg egyébként nem rég, már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy milyenek az UD pirosítói meg a szem- és szájceruza is!:)

 2. Viktória says:

  A kék színt én sem szeretem, de ez a kettő mégis nagyon tetszik, hordhatóak 🙂 A két fekete tényleg nem lenne szükséges, de végülis egy "kötelező", a másik meg érdekesebb.
  A Shattered Face Case volt az eredeti kiválasztott nálam is, de olyasmi színeim már vannak, csak a pirosító/highlighter/szájceruza miatt meg nem akartam megvenni, bár azok gyönyörűek! Szuper kis szett az is, ha még nincsenek olyan színeink, jó választás volt az is! 🙂

 3. yvaine says:

  Ez nagyon szep! Sokkal jobban tetszik mint az elso, kicsit sajnalom, hogy azt vettem meg 😀

 4. Njoythestyle Reni says:

  Istenkém, mint egy ékszerdoboz! :))) Imádnivaló és brutáljó színek vannak benne, szuper palettára tettél szert! 🙂
  Pusza: Reni

 5. Viktória says:

  Na, azért az is nagyon szép! 🙂 Tetszett, de nem éreztem 100%-ban a magaménak, így kihagytam, de ez már "én vagyok" 🙂

 6. Viktória says:

  Főleg az a gyémánt UD felirat az elején… 😀 Fancy, na 😀

 7. Rita says:

  Nagyon gondolkodtam rajta, de végül kihagytam..amennyit én színessel sminkelek arra a (le se merem írni mennyi) sleek palettám pont elég. El se hiszem h ezt leírtam 😀

 8. Petra R. says:

  Egy ideje ez az első számú termék, ami kívánságlistámon szerepel. Gyönyörű!! Karácsonykor majdnem összejött, de végül sajnáltam rá a pénzt… De a Smoked paletta is kívánság listás volt, és pénteken sikerült leadnom a rendelést a MUA verziójára. 🙂 Már nagyon várom, hogy megérkezzen. 🙂

 9. Viktória says:

  😀 A Sleek is nagyon jó, csak én nem voltam minden szemhéjpúder minőségével elégedett, legalábbis nekem az UD jobban bejön, de nem tagadhatom, hogy szuperek a Sleek paletták is, lehet adnom kellene nekik még egy esélyt! 😀

 10. Viktória says:

  Remélem jó lesz a MUA verziója és sokszor fogod használni! 🙂 Szerintem nekem még sosem volt MUA termékem egyébként… 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)