Magyar English
Oh My Brush
január 13, 2014

REVIEW | Mineralissima Souffle

A Mineralissima Souffle nevű szemhéjpúdere ez, ami egy nagyon-nagyon szép szín, az egyik kedvencem jelenleg 🙂
The Mineralissima Souffle eyeshadow is a gorgeous colour, it’s one of my favourites right now! 🙂

Ez a Mineralissima Souffle szemhéjpúder elsőre talán nem tűnik annyira izgalmasnak, mert nincsenek benne csillámok, amik felhívják magukra a figyelmet, de ez a fémes rózsaszín mégis különleges és gyönyörű, legalábbis szerintem! 🙂 A lenti képen eredeti állapotában és lemattított formában is megmutatom, a mattabb verziót úgy kaptam, hogy a Bellapierre primer-re kentem.
Szép, pigmentált, krémes, könnyű vele dolgozni, nem potyog le a szem alá, én nappalra nagyon szeretem az ilyesmit, mert különlegesebbé teszi a sminket. A Mineralissima tehát folyamatosan meglep (a régebbi szemhéjpúderek nem voltak ennyire egyediek – volt pár mintám régen), nagyon szép színeket készítenek újabban, csak kár, hogy nincs minta a többségről a neten, úgy magabiztosabban vásárolna az ember. 
Értékelés: 5/5, nekem nagyon tetszik ♥
A Mineral Beauty kínálatában megtaláljátok.
(A blog jobb oldalán találtok 10% kedvezményre jogosító kódot!)
This is the Mineralissima Souffle eyeshadow, which is a lovely metallic pink with satin finish. At first glance it might not look too exciting because it doesn’t contain sparkles that catch the attention but if you take a look at the swatch you’ll understand while I love this shade. 
Souffle is pigmented, creamy, it’s very easy to apply and blend it, the quality is great. This colour makes your everyday makeup more special but keeps it wearable, perfect, at least I love this eyeshadow. Mineralissima does have some great eyeshadows, too bad that there are no swatches on the internet, at least not much, choosing the right product would be easier like that. Anyway.
Rating: 5/5. Definitely. 

Eredeti minta és mattított verzió:

ORIGINAL                               MATTE (mattifying base)

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)