Oh My Brush
január 6, 2014

REVIEW | Mineralissima Flirt Blush

A Mineralissima Flirt nevezetű pirosítóját teszteltem! 🙂

Review: Mineralissima Flirt blush. 

Flirt, a Mineralissima egyik legismertebb terméke, legalábbis a pirosítók közül 🙂 A teljes méretű pirosító látható a képen, a csomagolás egyszerű, de jó, igényes, erősnek tűnik, egy műanyag réteg van a por és a tégely teteje között, de ezt elfelejtettem lefotózni.
A leírás szerint rózsaszínes a színe, de szerintem inkább barackosnak tűnik, jól pigmentált és elég tartós is. Nagyon apró csillámok vannak belle, ezért természetes és szerintem nappalra tökéletes. A mintát lent láthatjátok, vastagabban vittem fel a karomra, így jól látszik szerintem a valódi színe. A Mineralissima pirosítóban is erős, negatívumot nem tudok róla elmondani, ami jó, az jó 🙂 Inkább világosabb bőrre ajánlanám, azoknak, akik valami nagyon természeteset keresnek, lehetőleg könnyen elérhető, ásványi pirosító személyében 🙂 Az enyém a Mineral Beauty-tól van.
This blush (Flirt) is one of the most popular Mineralissima blush, at least among the blushes 🙂 The description says that it is pink but I still think this blush is rather peachy on my skin. Well, it does look natural and the small sparkles make the blush more exciting. The pigmentation is good, the lasting power is also impressing, after all it is a great mineral blush! I can’t say negative things about this product and why would I, if it is very-very good? 🙂 The brand has many more shades, I prefer the lighter ones of course and the new Mineralissima contour/blush brush is also great, I use that every day 🙂 The Hungarian provider is Mineral Beauty, the official site is Mineralissima.

 

 

 

 

 

 

One response to “REVIEW | Mineralissima Flirt Blush”

  1. Ági Niceties says:

    Nagyon szépe pirosító, jól áll Neked 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)