Oh My Brush
január 12, 2014

REVIEW | Barry M Princess

A Barry M Princess lakkot már háromszor vettem meg, kétszer ajándékba, végül magamnak is. Nagyon rózsaszín és nagyon csillog! 🙂
So far I have bought 3 bottles of the Barry M Princess nail polish, the last one was finally mine (the other two nail polishes were gifts). Review and swatches.

Beleszerettem. A Barry M egy szuper márka, a lakkok is csodásak, a Princess nevezetű, pedig szerintem nagyon szép, akinek tetszenek az ilyen lakkok, biztos nem tud majd neki ellenállni 🙂 Két rétegben van a körmömön, de előző nap kentem fel, s mivel semmi baja nem volt, gyorsan lefotóztam, míg volt fény. Lasabban szárad, mint a kedvencem az Etude House-től, de a Princess viszont tartósabb. 
Nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper lakk! 
Az összes Barry M Textured Glitter Nail Paint megtalálható a linken keresztül az ASOS-on, ahol mindig ingyenes a szállítás, az összes Barry M lakk pedig itt található meg. 
Holnap reggel 10-ig érvényes a JAN10 kedvezményes kód, 10%-kal olcsóbban vásárolhatunk!


I just couldn’t resist… This nail polish is gorgeous: pink, gold, glitters, shiny, everything you need and more 🙂 It is also available in more colours, but I liked this one the most. In the pictures I used two coats, it dries a bit slow but I can’t complain because this is a very long lasting nail polish. I am very satisfied with this product but it is not easy to get disappointed in Barry M nail polishes 🙂 You can see all the Barry M Textured Glitter Nail Paints here and don’t forget to use the coupon code JAN10 to get 10% off! (Valid till 9GTM 13 January).

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)