Oh My Brush
január 21, 2014

O.P.I. Magazine Cover Mouse Liquid Sand

Az O.P.I. Magazine Cover Mouse Liquid Sand nevű lakkot próbáltam ki elsőként ebből a csomagból, hiszen ez tűnt a legizgalmasabbank 🙂 Ilyen szuper lakkom szerintem még nem volt soha!

Születésnapomra kaptam ezt a csodás szettet: 4 mini lakk az O.P.I. Couture de Minnie kollekcióból. A Magazine Cover Mouse Liquid Sand nevezetű keltette fel az érdeklődésemet a leginkább, így azt próbáltam ki először.
A lakk isteni! Már egy rétegben is okés, de kettőt kentem fel, nagyon hamar szárad és nagyon tartós! Négy nap múlva mostam le, mert már ki akartam próbálni a másik pirosat is. Az ecsetek kicsit kisebbek szerintem, mint egy rendes méretű lakk esetében, de szerintem így is jól lehet velük dolgozni. Nem javítgattam a széleken, nem szoktam, így is fel lehet kenni szerintem egész jól. Ez határozottan a legjobb ilyen lakkom, arról nem is beszélve, hogy sokkal könnyebben le lehet mosni, mint a többi “liquid sand” lakkomat, szóval le a kalappal O.P.I., engem meggyőzött.
Azt hiszem, hogy a külföldi webshopok közül, csak az ASOS-nál vannak O.P.I. lakkok, amiket Magyarországra is szállítanak, otthon viszont boltokban és magyar lakkos oldalakon is megtaláljuk a márkát.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)