Oh My Brush
január 13, 2014

Minta Mánia | SkinFood Agave Cactus Sun BB Cream

A Skin Food Agave Cactus Sun BB krémet teszteltem a Minta Mánia keretein belül 🙂

Skin Food Agave Cactus Sun BB cream: review, swatches and my opinion. 

A Minta Mánia a különböző mintákkal foglalkozó sorozatom a blogon, tehát első benyomásról szól leginkább. Külön jelzem az ilyesmit a címben, mert nem mindenkit érdekelnek tesztek, ha nem teljes méretű termékről szól.

A Skin Food Agave Cactus Sun BB krém SPF36 PA+++ van most soron, amiből mintákat vettem, ma használtam el az utolsót, szóval teszt következik 🙂 Agávé kivonatot tartalmaz, ami a leírás szerint hidratálja a bőrt egész nap, illetve SPF36 véd a nap káros sugarai ellen. Két színben kapható, ez az #1-es, elég világos, sárgás szín, nekem egy picit sötétebb, mint a téli színem.
Ez az egyik legsűrűbb bb krém, amit eddig próbáltam (BRTC Blemish Recover-re emlékeztet az állaga). Eldolgozni nem a legegyszerűbb, időt kell rá szánni, de cserébe nagyon tartós. Szerintem nem hidratál annyira, mint elvárná az ember a leírás alapján, majdnem matt egyébként a bőrön, de eléggé ragacsos, szóval azért tettem rá egy kevés mattító púdert, egész nap nem zsírosodott a bőröm, még a T-vonalam sem, wow! A fedése erős közepes, az illata engem rettentően zavart, mert még este 8-kor is éreztem magamon, nem tetszett egyáltalán, de lehet, hogy másnak pedig pont ez jön be.
Kinek ajánlanám?
Normál-kombinált típusú, világos bőrűeknek (de nem nagyon világos!), akik min. közepes fedést szeretnének, nem probléma a sűrűbb krém, elég az SPF 36, illetve nem probléma, ha a bb krémnek elég jellegzetes illata van.
5 db minta $3.50-ért sing-sing-girl-nél
Teljes méretű termék, 40 ml, #1 szín, megbízható eladótól itt.
The Skin Food Agave Cactus Sun BB Cream SPF36 PA+++ contains extracts of the Agave that supposed to replenish the skin with moisture according to the description. The bb cream is available in 2 shades, I ordered some samples of shade #1, which is yellow toned and pretty light, but still not light enough for my very fair skin.
The cream is very thick (it reminds me of the BRTC Blemish Recover bb cream), so it is not that easy to work it into the skin evenly. I don’t think that this bb cream is moisturizing enough, actually it is almost matte, but the stickiness is a bit bothering so I used mattifying powder on top of it. The coverage is very-very good (medium), the product is long lasting but the scent is way too strong, I could smell it at 8pm too, I personally don’t like it. 
I think this bb cream could be great for people with light, yellow toned, normal to combination skin. And it’s also great if you want good coverage and the strong scent and the thickness of the cream doesn’t bother you.Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)