Magyar English
Oh My Brush
január 8, 2014

Haul | Zsákmány | Gifts | Ajándékok | January 2014

Haul/zsákmány azokkal a dolgokkal, amiket decemberben-januárban kaptam/vettem.

These are the things I bought or got in December/January.

A december és a január nálam mindig sűrű, mert tele van ünneppel: karácsony, névnapom, születésnapom, (most már) Sinterklaas, ráadásul a nagy akciók, leárazások időszaka is ez. Van olyan dolog, amit már mutattam, esetleg tesztet is írtam róla, de szerettem volna egy helyen megmutatni mindent. 
December and January are busy months in my life: I celebrate my nameday, my birthday, Christmas, (now) Sinterklaas etc. and this is the time of the great deals and sales too. I have already showed you some of these products but here’s a post including all my purchases and gifts.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Ezt a két Mineralissima ecsetet egy akciónak (ingyenes szállítás) és a kuponkódomnak köszönhetem, úgy már tényleg megérte, a tesztet itt olvashatjátok: Mineralissima ecsetek.
Free shipping and a coupon code made me buy these brushes 🙂 You can read my review here: Mineralissima brushes.

Az Urban Decay Vice 2 palettát már mutattam, be is linkeltem 🙂

This is the gorgeous Urban Decay Vice 2 palette, click on the link to read my review! 🙂

Kb. egy éve akarok övet venni, lehetőleg jó minőségűt, amit nem mérnek aranyárban. SEMMI. Már feladtam, amikor megláttam ezt a bőrből készült övet akciósan az ASOS-on, ráadásul épp volt egy 20%-os kódom is. Isteni szerencsém volt! 🙂 (sajnos már nincs belőle)
I had been searching for a good belt for a year when I spotted this leather belt on ASOS on sale and I also got 20% off thanks to a coupon code. Finally I had luck! 🙂

Az iHerb rendelésem egyik darabja, kedvet kaptam a Nubian Heritage szappanokhoz megint, de most egy más fajtát akartam kipróbálni (a feketét használtam régen). Főleg a fehérítő (sötét foltok világosítása) és gyulladáscsökkentő hatása miatt érdekel.
I have used the Nubian Heritage black soap once but I wanted to try out something else so I chose the Lemongrass & Tea tree version. 

Szintén az iHerb-ről van az a Bdellium Tools szett, amit már ezer éve kinéztem magamnak, végre megvettem! 5 darabos füstös szem szett egyébként! Szuper!
And this is the Bdellium Smokey Eyes set that I had wanted for so long and finally I ordered it! These brushes are sooo good!

Ezt is ajándékba kaptam, egy Rituals szett, isteni az illata ezeknek a termékeknek, de nem is vártam mást ettől a márkától! 🙂
I was given this lovely set, the products are sooo good, Rituals never disappoints us! 🙂

Ezt a Shakira parfümöt (Wild Elixir) is ajándékba kaptam, a húgomék jól választottak, nagyon tetszik az illat! 🙂
My sister knows me, she and her boyfriend sent me this perfume (Shakira Wild Elixir), it smells sooo good! 🙂

Ezeket a hajra való termékeket már mutattam, amikor írtam, hogy szeretném egy kicsit jobban ápolni a hajamat. Az Andrélon/Kruidvat termékek az itteni drogériából vannak, olcsó, de jó termékek, a kókuszolaj pedig az iHerb-ről van!
As I said before I wanted to be nicer to my hair, I hope these products will work. Andrélon and Kruidvat are drugstore brands, you can find them in the Dutch drugstores, and the coconut oil is from iHerb.
Ezt a farmert is mutattam már. Hiába kutattam, kerestem, nem találtam normális fekete farmert (semmi csicsa, csak sima skinny jeans), ez sötétszürke, de legalább valami 🙂 
Why is it so impossible to buy simple black skinny jeans? This pair of jeans is dark grey but whatever, good enough.

Ezt az ebay-ről rendeltem, mert hő nélkül is jó lenne hullámos haj néha! 🙂

You can buy these on ebay, cheap but useful! 🙂

Ezt is ajándékba kaptam Angliából, a tetejét a legelső képen lehet látni. Nem az én stílusom, de kényelmes és meleg, főleg a felső! 🙂
One more gift, this one is from England: these are the pants and the sweater can be seen in the very first picture.

Végül Barry M körömlakkok az ASOS-ról! 🙂 Már most imádom őket! 🙂

And some Barry M nail polishes (ASOS, of course). I already love them! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)