Magyar English
Oh My Brush

H&M | Használtruha-kampány

Mit kezdjünk azokkal a ruhákkal, amiktől meg szeretnénk szabadulni? A H&M segít ebben: márkától függetlenül visszavesznek ruhákat, természetesen Magyarországon is!

Két hete fogtam magam, kiválogattam a ruhákat, majd elkezdtem gondolkozni a jövőjükön. Előző alkalommal egyszerűen adomány lett belőle, most viszont eszembe jutott a H&M akciója. A lényeg: egy személy naponta két táskával állíthat be a boltba, hogy most akkor ezeket leadná, cserébe utalvány jár, a ruha nagy részét, pedig a H&M újra tudja hasznosítani. Csak ruhákat vesznek át, mást nem, erre figyeljünk oda. Magyarországon egy 500 Ft értékű utalványt kapunk minden táska után, amit 2500 Ft feletti vásárlásnál lehet felhasználni, Hollandiában pedig 15%-os kedvezményt kapunk, tehát minden országban máshogy működik ez. A magyar H&M oldalán angolul olvashatjuk, hogy minden magyar üzletben működik a dolog, illetve egyéb részleteket is megtudhatunk.
A ruhák állapotától függően természetesen el is ajándékozhatjuk ezeket, ha van kinek, illetve adomány is lehet belőle, de a H&M akciója sem rossz! 

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)