Magyar English
Oh My Brush
január 3, 2014

Decemberi Kedvencek | December Favourites 2013

Ezek voltak a kedvenceim decemberben. Elég sok új termék kapott helyet ebben a posztban, de a régi kedvencek is feltűnnek 🙂
There products were my favourites in December.

A legtöbbször és a legszívesebben használt termékek, legalábbis decemberben. Ha már volt teszt, azt linkeltem, illetve azt is, hogy hol vettem/hol kapható jelenleg.

A Benton Aloe BHA Skin Toner eddig nagyon tetszik. Igyekszem minden nap használni, akár többször is, mert nagyon gyengéd a bőrhöz, de javít az állapotán hosszú távon. Itt most akciós.
Az Urban Decay Naked 2 paletta az, amit a legtöbbször használok, ok a Naked Basics mellett. A lenti képen látszik is, hogy mik a kedvenc szemhéjpúdereim 🙂 Itt vettem, de most nincs készleten.
A MAC Mineralize Dainty pirosító jó régi, de biztos vagyok benne, hogy ezt használom a legtöbbször, mindig visszatérek hozzá, tökéletesnek tartom, s még mindig nem látom az alját, hihetetlen!
A Tosowoong 3D Brush az egyik legjobb dolog, amit valaha vettem. Sejtettem, hogy a bőröm szeretni fogja, teszt majd jön hamarosan! 🙂
A Rituals Tai Chi termékeket ajándékba kaptam, ez a tusfürdő annyira jó! Gél állagú, majd habbá válik, az illata is szuper. Ez mini méret egyébként.
A Shakira Wild Elixir parfümöt ajándékba kaptam, mert nálunk egyébként nem kapható egy Shakira parfüm sem… Fűszeresebb illat, nekem nagyon tetszik, az üvege is csodaszép! 🙂
Ez az Etude House liquid sand körömlakk a mostani kedvencem, karácsony, szilveszter nem telhet el egy kis csillogás nélkül. Gyönyörű szép, mindenki oda van érte előben is! 🙂 Ahol vettem már nincs, de itt még van 3 db.
A Missha Perfect Cover bb krém volt a kedvencem a hónap első felében, mert az olajosságától eltekintve ez egy szuper bb krém, nagyon természetes a bőrön. Itt a legolcsóbb most.
A hónap második felében pedig az Everyday Minerals alapozót használtam, egyszerűen imádom, mert pillanatok alatt fel lehet vinni, egész nap a helyén marad, a bőr zsírosodását visszafogja, jól fed, természetes stb. Most teljesen rá vagyok kattanva az ásványi alapozókra. Itt vettem.
Az Etude House Primer-t használtam a legtöbbször, hihetetlen, hogy ilyen jó, főleg ennyi pénzért, fantasztikus termék! Itt vettem.
Végül pedig a Catrice Highlighter Pen van még itt, amit szintén sokszor használtam, nagyon jó termék, a mindennapokra is tökéletes.
So far I love the Benton Aloe BHA Skin Toner because it makes the condition of the skin better and better every day. BHA is awesome for troubled skin. Buy it here.
The Urban Decay Naked 2 palette is definitely one of my favourites. I always thought that I preferred the original Naked but now it’s obvious that I was wrong… 🙂 HERE
The MAC Mineralize Dainty blush is fantastic for fair skin, it’s my favourite blush. I have been using it for years but I haven’t hit the pan. Says enough 🙂
My best friend right now is the Tosowoong 3D Brush because my skin loves it! I should have bought something like this years ago… Anyway, now I have it and use it every day 🙂
I got a lovely Rituals Tai Chi gift set, this is the shower gel. Unfortunately I have just used it up, I might buy the full size bottle, it smells so good! 🙂
I also received the Shakira Wild Elixir perfume, which is an oriental scent, the bottle looks amazing as well.
I adore this Etude House liquid sand nail polish, the cutest thing ever! Well, not so cute when I have to remove it… 😀 Click on the link to see my review with photos. 🙂 I bought it here but now it is sold out, although you can find it here as well.
The Missha Perfect Cover bb cream has turned into one of my favourite bb creams, which is strange because it is rather oily… But thanks to the mattifying powders I can keep the oiliness away and keep on using this great bb cream. Here is the cheapest now.
I also loved my Everyday Minerals foundation because it is sooo easy to use, perfect for combination/oily skin and the coverage is great as well.
This Etude House Primer totally surprised me, it is so inexpensive yet amazingly great, it is seriously a must have product! Buy it here.
And finally the Catrice Highlighter Pen that makes your eyes appear bigger without being too harsh.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)