Oh My Brush
december 2, 2013

TESZT | Missha Perfect Cover bb krém

A Missha M Perfect Cover bb krémet régóta használom, nem is értem, hogy miért nem írtam eddig tesztet róla… 🙂

A Missha M Perfect Cover bb krém a leírás szerint szebb bőrfelszínt kíván nyújtani, miközben hidratálja is a bőrt, s bármilyen bőrtípusra ajánlja a cég, problémásra is. SPF 42 található meg benne, a ránctalanító, fehérítő hatáson pedig már meg sem lepődünk, szinte minden bb krém leírásában megtalálhatjuk ezeket a kifejezéseket. 5 színben kapható, ami a bb krémek világában igen “nagylelkű” a Missha-tól, ennyit általában nem gyártanak, de az egyik legnépszerűbb termékről beszélünk, szóval érhető a dolog.
Én is azért vettem meg anno, mert hatalmas Perfect Cover lázban égett a világ, így esett a választásom a 21-es színre. Bár a bőröm nagyon világos, a 21-essel teljesen meg vagyok elégedve, csak annyiból nem tökéletes színben, hogy rajtam egy kicsit szürkének hat, de az árnyalat rendben van. Ezt a bb krémet az emberek vagy imádják vagy utálják, a panasz viszont kb. mindig ugyanaz: OLAJOS! Igen, zsírosabb bőrön eléggé olajos ez a bb krém, de egy kis mattító púderrel orvosolható a probléma, így a Perfect Cover egész nap jól mutat az egyébként kombinált bőrömön, még a zsírosabb terülteken is. Ezt az olajos érzetet a “Mineral Oil” összetevőnek köszönhetjük szerintem, elég magasan áll az összetevők listájában, de ezen kívül más olajat is tartalmaz, a szomjasabb bőrnek biztosan megváltás, az én T-vonalamnak nem annyira 🙂
A fedése közepes, építhető, de én inkább korrektorral egészítem ki. A tartósságával nincs baj, ha púderrel fixálom, télen szoktam használni ezt a bb krémet, amikor szárazabb a bőröm, nyáron nem az igazi, inkább pihentetem olyankor, de itt egyébként is mindig sokkal párásabb a levegő, mint Magyarországon.
Értékelés: ♥♥♥♥♡
Kinek ajánlom? 
Bárkinek, akinek nem igazán zsíros a bőre és nincs szüksége nagyon nagy fedésre. A mindennapokra szerintem ez egy nagyon jó termék, ha van hozzánk passzoló szín, illetve ha nem zavar az olajos hatás, amit produkál.
A 27-es és 31-es árnyalat elég ritka, ezért nagyon magas az áruk ebay-n, webshopokban talán olcsóbb.

 

Színmintát mutatok, aztán a második képen az anyajegyen látható a fedése, a harmadik képen pedig megmutatom, hogy rajtam milyen.

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)