Magyar English
Oh My Brush
december 22, 2013

REVIEW | Mineralissima Brushes/Ecsetek

Megleptem magamat karácsonyra két Mineralissima ecsettel: név szerint a Fluffy eyeshadow és az Angled blush/contour
Mineralissima offered free shipping, so it was my chance to try out two of their brushes: Fluffy eyeshadow and Angled blush/contour.

Pár hónapja láttam meg ezeket a szépségeket, a szett nagyon megtetszett természetesen, de két ecset volt az, amire mindenképp szerettem volna lecsapni: a satírozó (fluffy) és a bronzosító/pirosító ecset (angled contour/blush). Mivel a márka szülőhazájában élek, ezért követem a hivatalos oldalt is, Mineralissima, az országon belül ingyenes volt a posta pár napig, tudtam, hogy itt az alkalom 🙂
A szettben is megtalálhatóak ezek az ecsetek, szintetikus szőrből készültek, puhák, teljes méretűek, a minőségük pedig nagyon jó.
A Fluffy eyeshadow névre hallgató ecset egy nagyon jól kihasználható darab, amivel felvihetjük a szemhéjpúdert és satírozhatunk is, egyszerűen rettentő sok funkciója lehet, én a mélyítővonalban, külső V-ben, szemöldökcsonton dolgozom vele általában, de akár az orrunkat is kontúrozhatjuk vele stb., szerintem ez egy nagyon jól sikerült ecset.
Az Angled contour/blush nevű ecsetet kételkedve kezdtem el használni, mert oldalról nyomottabb, mint egy tipikus pirosítóecset (a lenti képen látszik), nem voltam benne biztos, hogy pirosítóhoz jó lesz-e. Persze kontúrozni szuperül lehet ezzel, s szerencsére rosszul ítéltem meg elsőre, ugyanis azóta nem is használok mást pirosításra, mert praktikus 🙂 Teljesen jó: először kontúrozhatunk vele, aztán felvihetünk egy kis pirosítót és már kész is a smink.
Szuper ecseteket készített tehát a Mineralissima, az ár pedig baráti és reális. Többször is mostam már őket, egy szál sem esett ki eddig, mivel szintetikus szőr, ezért szépen száradnak, visszakapják az eredeti formájukat. 
Magyarországon a Mineral Beauty forgalmazza a márkát.
Ne feledjétek, a Viktória’s Style kóddal mindig 10% kedvezményt kaptok a Mineral Beauty-nál!
I had been longing for the Mineralissima brush set for a while when I saw the free shipping offer (only in the Netherlands), so I knew it was my chance to get the ones I wanted the most: Fluffy eyeshadow and Angled contour/blush brush.
These brushes can be found in the set too, the bristles are synthetic and very soft, the quality is great, especially if you look at the price tag.
The Fluffy eyeshadow brush costs 5 euro and it is a multi-function product, you can use it for so many things! Of course these are the most common ways to use it: blending, applying eyeshadow into the outer-V, crease, on the brow bone, but I would contour my nose with it too etc. This brush turned out to be a perfect brush for any makeup-lover.
The Angled contour/blush brush costs 6.5 euro and I wasn’t sure about it at first. It definitely looks like a contour brush, the sides are pushed towards each other, my favourite blush brushes don’t look like that. But luckily I was wrong because I don’t use anything else since I got this… 🙂 It is so practical: you contour your face with it and then add some blush to the cheeks and you’re done! The brush applies both products perfectly.
Mineralissima has made great quality brushes with a reasonable price. 
Oh and I got a free eyeshadow sample as well 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)