Oh My Brush
december 19, 2013

REVIEW | Etude House Dear My Nails Sapphire Blue Sand

Etude House Dear My Nails körömlakk Sapphire Blue Sand színben!
I want to show you something very pretty… 🙂 Etude House Dear My Nails nailpolish: Sapphire Blue Sand.

Az Etude House önti magából ki a körömlakkokat, legutóbb is több szár darabból álló kollekciót adtak ki, amit azóta bővítettek stb. Ez a Dear My Nails kollekcióból van, azon belül is a folyékony homok lakkok közé tartozik. Alig tudtam színt választani, mert a többi is tetszett, de végül a kéket rendeltem meg, aminek Sapphire Blue Sand a neve. 
Két rétegben kentem fel a képen, nagyon hamar szárad, legalábbis a többi lakkomhoz képest, ennek nagyon örülök, mert a türelmem a nullával egyenlő 😀 Rövid körmön tetszenek nekem a sötétebb lakkok leginkább, de most ez így sikerült, hosszabb körmökkel. A képeken élesítettem, így jobban látszik a textúra. 
Etude House Dear My Nails Sapphire Blue Sand is one of my newest nail polishes. It belongs to the liquid sand collection, there are some other pretty colours too, take a look at them! 🙂 I applied the nail polish in two coats, it dries very fast and that makes me happy because I am so inpatient! Although I prefer darker shades on shorter nails, I hope you’ll like my photos despite my long nails 🙂 The pictures are sharpened so you can see the texture of the nail polish better.

Támogasd az oldalt!

3 responses to “REVIEW | Etude House Dear My Nails Sapphire Blue Sand”

  1. Glitterfinger Lexa says:

    Oh hát ez valami meseszerű! Nagyon tetszik! 🙂

  2. Nóra says:

    A múltkor a koreai haul posztban észre sem vettem, hogy ennyire különleges. Nekem teljesen a nyarat és a tengert idézi egyszerűen gyönyörű!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)