Magyar English
Oh My Brush

Parfüm | Beyoncé Midnight Heat

Beyoncé Midnight Heat nevű parfümöt szeretném ebben a posztban bemutatni, ami 2012-ben jelent meg és nekem nagyon megtetszett, de egyébként is bejött még eddig a legtöbb Beyoncé parfüm 🙂

A Beyoncé Midnight Heat parfümöt “érzékire” szerették volna tervezni, ezért lett ennyire gyümölcsös, édes, kicsit fűszeres, a meleg nyári éjszakákat kívánja felidézni abban, aki megérzi az illatot. 
Főbb illatjegyek: szilva, pitaja, csillaggyümölcs; orchidea, bazsarózsa, tulipán; szantálfa, pacsuli, ámbra.
Számomra ez egy édes-fűszeres illat, ami meglepően tartós volt rajtam és nem örültem, amikor elfogyott 🙂 Én is inkább délutánra, estére tudom elképzelni a leginkább, de persze nappal is hordható, viszont kétségtelen, hogy az erősebb, töményebb illatok közé tartozik. 
Nekem egyébként minden Beyoncé parfüm tetszett, amit eddig kipróbáltam: Heat, Heat Rush, Midnight Heat, Pulse, Heat The Mrs Carter Show World Tour stb. Az utóbbi teljesen másra sikerült, sokkal frissebb, könnyebb, mint az előzők, de az is tetszett, meg is akartam venni, de a teszteren kívül más nem volt a drogériában… Tipikus… 😀
Vissza a Midnight Heat-re, azoknak ajánlom, akik szeretik az édesebb, kissé fűszeres illatokat, illetve azoknak, akiknek a Heat is bejött (Olivier Gillotin mind a két parfüm tervezője).

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)