Oh My Brush
december 10, 2013

Minta Mánia | SkinFood Aloe Sun BB Krém

A SkinFood Aloe Sun BB krémet tudom ma nektek megmutatni. Rengeteg pozitív teszt van róla a neten, az ára is baráti, ezért kipróbáltam. Rövid teszt a véleményemmel, előtte-utána képekkel stb.

MintaMánia a neve azoknak a posztoknak, amelyek olyan termékekról szólnak, amikből csak mintám volt, ezért a teszt nem lehet átfogó, de szeretném az első benyomásomat megosztani néhány képpel együtt 🙂
A SkinFood Aloe Sun bb krém elég népszerű, mert nem drága, mégis jó, legalábbis a tesztek többsége szerint, ezért ki szerettem volna próbálni. Volt már a márkától bb krémem és a bőröm nem annyira szerette, ezért ebből inkább mintákat vettem.

Az oldal leírása szerint a fényvédelemre helyezik a hangsúlyt és aloe vera kivonatot tartalmaz a termék. Az SPF 20 nem túl sok a bb krémek világában, de pl. nekem elég, a termék pedig két színben kapható: #1 Radiant Skin és #2 Natural Skin, mind a kettő elég világos, nekem #1 Radiant Skin van meg.
Az állaga nem sűrű egyáltalán (a másik Skinfood bb krémemre is ez jellemző), folyékony, a fedése pedig szerintem elég jó, közepesnek mondanám, de attól függ, ki mennyit használ. 
Első nap ecsettel vittem fel  (Face Expert ecset, mint mindig), de nem volt jó ötlet: nem szívódott fel rendesen, nagyon fényes lett tőle a bőröm – gondolom a fényvédő miatt – és számomra olajos érzetet keltett, az én bőröm pedig alapból is hajlamos zsírosodásra, szóval a kettő nem jó együtt… Vártam, de nem történt semmi, ezért inkább átmentem rajta a mattító púderrel, úgy már szuper volt és tartós is!
Másnap már a kezemmel vittem fel, azzal végre bele tudtam dolgozni a bőrömbe, jól mutatott, de maradt nagyon fényes és olajos a bőrömön. Megint jött a mattító púder és egész nap szépen elvoltunk, ezek után csak így használtam.
Szárazabb bőrre biztos sokkal jobb, másoknak pedig púderrel lesz az igazi, mert egyébként ez egy jó bb krém, a fedése, a színe (világos bőrre is jó!), tartóssága rendben van, csak nekem túl olajos a krém. Zsíros bőrre tehát nem ajánlanám.

A legolcsóbbakat itt találtam:

Előtte – Utána

Egy nap eltérés van a két kép között (előző nap is teszteltem/fotóztam), ezért más a fény, de a fedése látszik szerencsére 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)