Oh My Brush
december 4, 2013

Minta Mánia | Skin79 Hot Orange BB Krém

A Skin79 Hot Orange BB krémhez volt szerencsém, amit annyira megszerettem, hogy mindenképp szerettem volna megmutatni Nektek is! Teszt előtte-utána képekkel.

Újra egy “Minta Mánia” bejegyzéssel készültem Nektek 🙂

A Skin79 Hot Orange BB krém a Hot Pink egy továbbfejlesztett változata, de szerintem teljesen más a két termék. A csomagolás megmaradt, megjegyzem: imádom, mert egyszerű, elegáns és cuki egyszerre 🙂 Normál és kombinált/olajos bőrre készült ez a bb krém, hiszen szabályozza a bőr zsírosodását, közben életbe lép a whitening hatás (foltok eltűntetése). Ezen kívül értékes összetevőket is tartalmaz, fellép a ráncok ellen és SPF 50 van benne, ami igen magas! A színe sárgás, nem a szokásos szürke, amit a legtöbb ázsiai bb krém produkál, tehát telitalálat azoknak, akik sárgás alapozót/bb krémet keresnek! A krém jól kenhető, egyszerű felvinni, a fedése pedig erős közepes! Le voltam nyűgözve, az az igazság, mert a többi Skin79 bb krém után nem igazán vártam sokat ettől (azok nem jöttek be), de kaptam elég sok mintát belőle több eladótól is, így természetesen kipróbáltam, abszolút nem bántam meg! Jelenleg a kedvencem a bb krémek közül, tavaszra és nyárra nálam biztos, hogy ez lesz a befutó! A lenti képen láthatjátok, hogy a fedése remek és nem zsíros a bőrön, nem fénylik, hiába a magas SPF szám, rosszat nem tudok róla elmondani egyáltalán 🙂
Megrendelhető itt:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)