Magyar English
Oh My Brush
december 30, 2013

L'oreal Gentle Waterproof Eye Makeup Remover

A L’oreal vízálló sminklemosója ez, ami érzékeny szeműek számára készült. 
This L’oreal waterproof makeup remover was made for sensitive eyes.

Ez igazából egy gyors tipp lenne azoknak, akik sminklemosót keresnek.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, de a hozzám legközelebbi drogériában elég siralmas a felhozatal jó sminklemosók terén. Szerintem már kipróbáltam mindet, ami itt megtalálható, eddig a L’oreal vízálló sminklemosója jött be nekem a legjobban. Ez egy olajmentes sminklemosó, elég hatásosnak mondanám, de ami még fontosabb, hogy a szemeim sem “panaszkodnak”, ha ezt használom, ugyanis elég érzékenyek.
Mindennapos használatra is jó, de akkor szoktam igazából bevetni, ha erősebb smink van rajtam, tusvonallal stb. Az új csomagolás egyébként szerintem sokkal jobb, mint a régi, csinos, modern a flakon 🙂 A képen látható még a L’oreal micellás víz, ami szintén nagyon jól leszedi a sminket a szemről is, az sem csíp, de ez a kétfázísú kifejezetten vízálló sminkhez készült, tehát erősebb, hatásosabb.
Nem mondom, hogy a legolcsóbb, de ha van valamilyen akció, akkor megéri megvenni.
I have tried out all the makeup removers that I could find in the drugstore nearby but it is not easy to find a good one… This one has a gentle, oil-free formula that cleans the delicate eye area without leaving a greasy film. It is suitable for sensitive eyes too, and it is easy to remove the eye makeup with it. I like to use it when I have a lot of makeup on my eyes, eyeliner etc., but for example you can see the L’oreal micellar water in the photo too, that is great for sensitive eyes as well, but the waterproof makeup remover is obviously more effective. I have got only one complain: the price is high… But besides that it is a good product.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)