Magyar English
Oh My Brush
december 5, 2013

Kedvenc Arclemosóm | Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam

Az eddigi legjobb arclemosóm következik: Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam, igen, még egy kedvenc az Etude House-tól! 🙂

 

Az Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam arclemosót használom már egy ideje. A Missha-s pofáraesés után szerettem volna valami mást, ami szintén jó áron van és elég nagy tubussal kapunk belőle, mert mégiscsak naponta kétszer használom, hamar fogy. Erre esett a választásom, mert úgy tűnt, hogy minden kikötésemnek megfelel, ráadásul az egyik kedvenc koreai márkámtól van, szóval megrendeltem.
Fehér krém, amiben apró szemcsék vannak (nem sok és nagyon apró), közepesen habzik és isteni citromos illata van: az az igazi friss, citromos illat, de nem túl erős 🙂  Nincs benne sem parabén, sem alkohol, sem parfüm.  170 ml, így az egyik legnagyobb méretű ilyen lemosó, az ára pedig ehhez képest igen baráti. A pórusok tisztítására szakosodott, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől, sminkmaradványtól és én teljesen meg vagyok elégedve a tisztítóerejével, ráadásul nagyon gyengéd a bőrhöz, naponta kétszer használom, egyáltalán nem szárít! Ez az első olyan arclemosó, ami nem szárítja ki a bőrömet a szárazabb részeken sem, miközben a zsírosabb T-vonalat teljesen meg tudja tisztítani. Nincs zavaró olajos utóérzet (sok lemosó hagy maga után valami furcsa réteget az arcon, én azt nem szeretem), csak a tiszta bőr.
Olvastam pár tesztet róla külföldi bloggereknél és mindenki imádta, csatlakozom a klubhoz! 😀 Negatívumot nem tudok róla elmondani, még a csomagolásba sem tudok belekötni, egyszerű, de jól használható, a termékből pedig nagyon kevés kell, így sokáig elég.
Értékelés: ♥♥♥♥♥

 

 

 

Kentem a kezemre korrektort, szemceruzát, szempillaspirált, vízálló tust és szemhéjpúdert. Vártam, amíg megszáradnak, aztán lemostam a kezemet ezzel az Etude House Baking Powder arclemosóval. A vízálló tust nem tudta teljesen eltávolítani, de minden mással könnyedén elbánt.
Ezzel csak azt szerettem volna megmutatni, hogy milyen jól tisztít, sminklemosás után teljesen megszabadít majd a maradék szennyeződéstől.

 

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)