Magyar English
Oh My Brush
december 24, 2013

Hair Products | "Új" Haj Új Termékek

Tegnap fodrásznál voltam, pár napja pedig vásároltam pár terméket a hajamra, ezeket mutatom most meg 🙂
I had my hair cut yesterday and I also bought some new products for my hair.

Tegnap végre eljutottam a fodrászhoz. A Brain Wash egyik üzletét választottam, nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, gyorsak és kedvesek az ott dolgozók 🙂 Most voltam először egyébként hollandiai fodrászatban, csak vágatni akartam a végéből, ráhagytam a fodrászra, hogy vágjon, amennyit akar. Az az igazság, hogy már nagyon zavart, hogy hosszú a hajam, sokáig szárad, a vége egyébként is szárazabb, rondább, mert az még a régi szőke maradványa. Persze tetszett ez a nagyon enyhe ombre hatás, de örülök, hogy megszabadultam attól a kb. 10-15 centitől. 
Most vágattam életemben először szárazon, így milliószor gyorsabb a folyamat, ennek örültem, mert siettem… 😀 Plusz, gondolom jobban is látja a fodrász, hogy mennyit kell levágni stb.
Soha nem foglalkoztam igazán a hajammal, ezért úgy gondoltam, hogy most már ideje pár extra dolgot venni a szokásos termékeken kívül. A samponom ugyanaz, mint mindig, balzsamból kipróbálom ezt az argánolajosat, mert a holland bloggerek nem győzik fényesíteni ezt a terméket, olcsó is, szóval levettem a polcról. Újravettem az Andrélon olaját is, ami nem egy csodaszer, de hajmosás után szeretek ilyesmit használni. Van még egy hővédő, ami nem árt, illetve egy krém (pumpás flakonban), amit szerintem majd a hajvégekre kenek, mert amit eddig használtam (Yves Rocher), az elfogyott, plusz nem is szerettem… Egy maszk volt a kosárban eredetileg, de inkább kicseréltem erre, szerintem ez hasznosabb.
Kókuszolaj van még a képen, ezt az iHerb-ről rendeltem, s annyi mindenre fel lehet használni, hogy simán megéri azt a pár dollárt (boltban nálunk sokkal drágább).
Még van itthon ricinusolaj, soha nem kentem még a hajamra, szempillára vettem, de annyira kitartó vagyok, hogy pár alkalom után abba is hagytam, mert nem láttam változást… 😀 Szörnyű vagyok, tudom.
Ha van olyan termék, ami nagyon bevált Nektek, akkor kíváncsi lennék rá 🙂 Egyedül sampont nem váltok, a többi termékből szívesen kipróbálok más márkákat is. Célom nincs, csak ápolni szeretném egy kicsit jobban.

Előtte – Utána

A jobb oldali kép sajnos vakus, nappal sem tudtam már nélküle fotózni.
Nem nagy vagy feltűnő a változás, csak egy kicsit rövidebb, ezért sem akartam csak erre külön posztot szánni 🙂 A végétől meg kellett szabadulni. Úgy látom, hogy most már csak a saját hajszínem látszik, a régi, festett részeknek búcsút intettem végre.
Az előtte kép októberi egyébként, de mindegy is, mert ott hullámos a hajam, nem látszik a hossza, más sajnos nincs.
Kérdezték, hogy eredetileg ilyen egyenes-e, szerintem eléggé egyértelmű, hogy az, nem?

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)